Snap
  • Mama
  • dromen
  • mamaplaatscollab
  • monutastories
  • bucketlistgoals

8x Bucketlist goals - dit staat er op de ultieme lijst bij jullie

Wat wil jij afvinken voordat je er niet meer bent? Jouw bucketlist! We vroegen dit op Instagram en de reacties waren overweldigend!

1: Het noorderlicht zien

Het noorderlicht is echt 'bucketlist material' blijkt wel... Dit antwoord werd zo vaak gegeven dat we de tel kwijt zijn geraakt :). Het noorderlicht is een heel gaaf lichtverschijnsel in de aardatmosfeer. Een lichte gloed die er magisch uitziet, een soort gordijn van licht. Je kunt het noorderlicht op verschillende plekken ten noorden van de Poolcirkel zien. Bijvoorbeeld in Noorwegen, Lapland, Canada, Alaska en IJsland. 

Snap

2: Trouwen 

Dit antwoord werd meerdere keren met 'eindelijk' ervoor gegeven. Eindelijk trouwen dus. Veel mama's hebben dit nog op hun wensenlijstje staan. Voordelen van trouwen nadat je kinderen gekregen hebt is wel dat ze bij dit mooie moment kunnen zijn en wellicht een rol kunnen vervullen? Ringen dragen of bruidsmeisje :) 

Snap

3: Met camper of VW busje rondreizen

Heerlijk de hele grote vakantie rondrijden in een VolksWagenbusje en gaan en staan waar je wilt... Lekker hippie :) Misschien is een caravan of camper iets praktischer met kinderen en geeft dezelfde vrijheid. Favoriete bestemmingen zijn: Kroatie, Frankrijk, Spanje en Italie. 

4: Eten bij een Ster-restaurant

Datenight! Maar dan super luxe bij een restaurant met één of meerdere sterren. Gezien de bizarre huidige Corona situatie zal dit bucktlist puntje zeker wat stijgen de komende weken. Maar wanneer het weer kan is het dubbel zo fijn!

5: New York!

Een city trip naar de 'Concrete Jungle' is de droom van veel van onze moeders. Empire State Building, Brooklyn Bridge en Central Park werden genoemd als ultieme bucketlist-hotspots. 

Snap

6: Nijmeegse vierdaagse uitlopen 

Iets dichter bij huis, maar zeker een verre tocht is de Nijmeegse vierdaagse. Het uitlopen van deze vierdaagse afstandmars in Nijmegen kan met verschillende afstanden. Inschrijven kan voor de 30, 40 of 50 kilometer per dag. 

Snap

7: Luchtballon vaart

De ambities verschillen een beetje bleek uit de antwoorden. Sommige dames willen een kort tochtje in Nederland en sommige een vaart naar Amerika! Het luchtballonnen seizoen loopt meestal van april t/m oktober en kan alleen met goed, niet te winderig weer. 

Snap

8: Nog een kindje

Mooi: op veel bucketlisten staat nieuw leven! In de toekomst nog een kindje erbij is een grote wens van veel van onze moeders. Ieder met een eigen reden of achtergrond, maar allemaal even mooi! Hopelijk komt dit vruchtbare bucktlist puntje uit voor iedereen!

Dit wil ik doen voordat ik er niet meer ben...

Het klinkt soms zo hard, maar hoe mooi is het dat er zoveel mensen nadenken over wat ze allemaal nog willen doen in het leven? Dit artikel is geschreven in samenwerking met Monuta en de input is tot stand gekomen met meer dan honderd reacties van onze moeders via Instagram. Monuta ontzorgt jouw naasten als je er niet meer bent, bekijk hier wat een uitvaartverzekering inhoudt en dan kun je je daarna weer focussen op het leven en behalen van al je mooie bucketlist ideeën! 

3 jaar geleden

Een reis naar mijn schoonouders in Egypte staat op onze bucktlist

3 jaar geleden

Hier ook een kind en trouwen op de lijst - beetje classic haha

3 jaar geleden

De Nijmeegse vierdaagse stond op mijn bucketlist, toen gedaan en nu wederom op mijn lijst voor over 1 jaartje, gaf zo'n kick!

3 jaar geleden

Een vierde kindje staat heel hoog op mijn bucketlist, helaas komt deze niet voor op de bucktetlist van mijn man.. 😅