{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hoge pieptonen in je tuin

Geluidshinder door een Mosquito of kattenverjager

Afbeelding blog 'Hoge pieptonen in je tuin'

Een kattenverjager die katten uit de tuin houdt. Het zou om een "ultrasoon" geluid gaan en niet hoorbaar voor de mens. Maar alles blijkt minder waar te zijn. Kindje van 1,5 jong krabt steeds aan zijn oren. Nu blijkt dat de buren van ons een klein kastje in de tuin hebben staan. Dit moet de katten er van weerhouden om in hun tuin te komen. Het apparaatje geeft een hele scherpe fluittoon af en doet mij ook pijn in mijn oren. Meerdere kinderen die hier langs lopen, hebben dan hun vingers dan in hun oren en durven zelfs hier niet meer langs te gaan lopen! Het geluid heeft ongeveer een bereik zo ik begrepen heb van onze andere buurmeisje iets van 50 meter in totaal. Dat is nogal een groot bereik vind ik. Ongelofelijk dat deze apparaten in de handel te koop zijn. Ik hoop met deze blog dat ik meer mensen kan bereiken die hetzelfde probleem als ons hebben.

Het geluid blijft zelfs doorgaan als ik al binnen ben. Ik krijg hiervan fluitende oren van.

Het piepkastje ziet er zo uit:

http://www.postordershop.nl/Images/Thumbnail/Fixed299/SolarTuinwachterNieuw.jpg[/img]

Verder heb je ook van die Mosquito's deze apparaten geven een soortgelijk geluid af dat me pijnigt. Het geluid dringt indringend tot je door.

Zijn er meer mensen die hier hinder van hebben?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je