{{ message.message }}
{{ button.text }}

7 weken

7 weken zonder jou..

Afbeelding blog '7 weken' Achtergrond blur afbeelding

Vandaag is het precies 7 weken geleden dat ik met mijn dochter op mijn arm, mijn vriend levenloos in de schuur heb gevonden...
Deze 7 weken waren hectisch, daar sta je dan alleen met 2 kinderen.. kinderen die van het een op andere moment hun stiefvader kwijt zijn, hun huis en hun spullen..
De afgelopen weken waren een rollercoaster, ik ben moe.. heel moe...

Maar wat ben ik trots op ons, ik kan zeggen dat het goed met ons gaat, de kinderen lachen en spelen. Wat ben ik ongelofelijk trots op die 2 kleintjes!

Sinds gisteren zitten wij in een hotel voor ongeveer 4 weken, vanuit daar krijgen we de sleutel van ons nieuw huis... een nieuw plekje voor ons, een thuis, een plekje waar wij ons vedriet kunnen verwerken.

Ik mis mijn maatje, en ik snap nog steeds niet waarom hij besloot ons áchter te laten.. het maakt me boos, heel boos. Zou hij het besef niet hebben gehad met wat hij ons aan heeft gedaan?
Ik hoop dat ik het ooit kan accepteren en verder kan met ons leven.

Maar ik ben er van overtuigd dat wij dit redden en er sterker uit gaan komen❤

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #verdriet

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je