{{ message.message }}
{{ button.text }}

#7 Mama is moe, heel moe!

Na een paar dagen 'rust' ben ik weer terug. Helaas nog niet zoals ik zou willen zijn

Afbeelding blog '#7 Mama is moe, heel moe!'

Dinsdagavond ben ik begonnen met de medicatie tegen misselijkheid/spugen.. tot nu toe (even afkloppen) is het bij kokhalzen gebleven en houd ik nu al 2,5 dag alles weer binnen. Alleen ben ik moe, zo vreselijk moe! Wat dus ook heeft geresulteerd in een mama die heeft opgegeven wat de oudste betreft :-( hij werd dinsdagnacht wakker en is 30-45 minuten aan het zeuren geweest. Piepen, huilen er was niks goed. Wilde geen melk, hij wilde niks. Na 45 minuten was ik het zo zat dat ik hem zijn beer en speen terug heb gegeven. Weer terug bij af :-( Hij slaapt nu dus weer iedere avond met zijn beer en speen.

Sinds dinsdag ga ik ook iedere dag tussen de middag naar bed, en ik slaap gewoon ongeveer 1,5-2 uur! Dit kon/deed ik nooit, maar ik trek het anders echt niet. Nu papa nog vrij is kan dit, maar als hij volgende week weer gaat werken zit ik toch met de oudste... Zie er nu al tegenop. We hebben toevallig vandaag eens geprobeerd wat hij doet als we hem toch in bed leggen, en hij is na 10 minuutjes toch in slaap gevallen. Ik hoop dat hij dit blijft doen, al is het maar om de dag bijvoorbeeld.

Deze papa verdiend momenteel echt alle credits die er zijn! Hij doet de boodschappen, gaat er 's ochtends uit met de jongste rond 6.30 zodat ik nog even kan blijven liggen. Wisselde vanmorgen ook de jongens zelfs om, jongste weer naar bed toen de oudste wakker werd en zo heb ik tot 9.45 nog mogen slapen. Het is niet anders maar ik voel me echt moe, en chagrijnig ook. Zo'n mama en vriendin wil ik niet zijn! Ik spreek het ook uit dat ik dit niet wil en gelukkig heeft deze super papa er begrip voor, maar leuk is anders... :-( 

Hopelijk is deze fase ook weer snel over, want zo duren de 26 weken die ik nog moet wel heel erg lang...

Dinsdag weer controle bij de verloskundige, er zit wel een vervangster vanwege de vakantie, maar daar ga ik toch even deze extreme vermoeidheid bespreken, en hopelijk een kloppend hartje horen na dat bloedverlies. (Wat overigens ook al 4 dagen weg is nu)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je