{{ message.message }}
{{ button.text }}

62-- liefde is.. samen zijn

Jesse en ik hebben een geweldige tijd samen. De dagen samen zijn veel te kort en de dagen aan het werk zijn veel te lang.

Afbeelding blog '62-- liefde is.. samen zijn' Achtergrond blur afbeelding

Jesse en ik hebben een geweldige tijd samen. De dagen samen zijn veel te kort en de dagen aan het werk zijn veel te lang. Gelukkig brengen we ieder moment dat we vrij zijn leuk door. We gaan regelmatig uiteten. We gaan samen stappen. We koken samen en we kunnen uren praten. Het is heerlijk om te merken dat het ook zo kan.

Het is ondertussen september en onze eerste vakantie zit er aan te komen. Jesse had deze vakantie vorig jaar al gepland maar heeft mij voor mijn verjaardag vliegtickets gegeven zodat ik mee kan, onze eerste vakantie samen. Oke, niet helemaal alleen. Hij gaat ieder jaar met een gezellige groep naar carhuela. Inclusief zijn ouders. Dat zal wel even vreemd zijn. Maar ze zitten in een ander appartement dus ook dat komt vast wel goed.

De dagen voor we vertrekken zit de vakantiestres er bij mij flink in. De koffers liggen klaar in de huiskamer. De lijstjes zijn gemaakt en alle spullen heb ik afgevinkt en bij de koffers gezet. Het huis is spik en span de bedden zijn verschoond, wc en badkamer zijn gepoetst en zelfs de keuken heeft een grondige schoonmaakbeurt gehad. Jesse snapt het hele gebeuren vakantiestres niet en vind het allemaal maar een hoop gedoe. Ach, het is tijd om naar bed te gaan. We hebben morgen de eerste vlucht en worden dus om 4 uur opgehaald thuis.

Ik lig in bed te woelen en kan de slaap niet vatten. Het is de eerste keer dat we op vakantie gaan. De eerste keer voor ons samen, maar ook de eerste keer voor mij zonder mijn ouders. In mijn tijd met dennis was er hier nooit geld voor over, de enige vakantie die we hebben gehad was een midweekje op de camping in Friesland bij zijn moeder. Waar we nog helemaal op de scooter naartoe zijn gegaan vanuit Amsterdam. Het was verschrikkelijk, 2 hondjes (gelukkig 2 scooters...) allebij een flinke tas mee. En een regen dat er naar beneden viel. Wat een verschrikking was dat. Met dir gedachte val ik in slaap.

Mijn wekker gaat om 3 uur en mijn vrolijke gezellige ochtendhumeurloze zelf staat zonder de wekker 10 keer te snoozen meteen onder de douche, Jesse is een stuk minder vrolijk maar staat ook netjes klaar op het moment dat de taxi voor de deur staat. Zo gauw ik op schiphol aankom is voor mij de vakantie begonnen en ben ik in de relaxstand. Jesse daarintegen heeft daar iets langer de tijd voor nodig.

De vakantie begint heerlijk. We gaan heerlijk uiteten iedere avond en liggen overdag op het strand. We kunnen hier allebij wel aan wennen. Wat een fijne tijd beleven we zo samen. Al merk ik nu wel dat je tijdens een vakantie elkaar pas echt leert kennen. Jesse en ik hebben regelmatig een woordenwisseling. En hoewel het steeds weer goed komt. Zijn ze redelijk heftig voor een stel dat net samen is. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je