{{ message.message }}
{{ button.text }}

#62 Hulp gezocht

Was mijn vorige blog overwegend positief en vol energie, zien we nu de andere kant van de medaille :-(

Afbeelding blog '#62 Hulp gezocht'

Mijn huis is inmiddels 'af'. Alles is opnieuw behangen en ik moet nog 1 deur verven. Verder is alles gedaan, even wennen aan de kleur..blauw.. maar wel blij mee!

Nu weer even bedenken waar ik de klok, alle fotolijstjes e.d op wil hangen.

Inmiddels ben ik ook 2 weken lang zonder de jongens geweest.

Nog 1 week te gaan. Weekenden zijn ze wel bij mij, maar die weken... die hebben me echt gebroken.. Zo lang was ik nooit zonder ze geweest.

Ben inmiddels zo ver gezonken dat ik woensdag een afspraak bij de huisarts heb staan. :-( Ik slaap bijna niet meer... Overdag wil ik van alles doen (heb ik in mijn hoofd), maar ik kom nergens toe..

Nou ja, niet nergens, alles is geschuurd, geverfd, gisterenavond wezen sporten, vandaag grasgemaaid, was etc etc... maar het is zo'n grote stap om eindelijk eens iets te gaan doen.. Het gaat gewoon niet meer.

Denk ook dat ik opzie tegen 31 augustus en alles erna, 31 augustus hadden we 2 jaar geleden die foute 20 weken echo. De dag dat de achtbaan ging rijden en sindsdien niet meer gestopt is.. Al 2 jaar lang is mijn leven een achtbaan, gaat alles eigenlijk op de automatische piloot en voel ik niet meer dat ik leef...

Omdat ik me echt niet goed voel, en wil voorkomen dat ik net zo eindig als mijn vader een aantal jaar geleden (behoorlijke burnout) heb ik bij de huisarts aan de bel getrokken.

Wil namelijk wel gewoon blijven functioneren en na de vakantie weer aan het werk kunnen. Zoals gezegd, ik kan daar woensdag terecht. Benieuwd wat die ervan vind.

Mijn grote valkuil is alleen dat ik het voor de buitenwereld goed weet te verbergen, het is een manier van leven geworden. Zo deelde ik dit met de buurvrouw, en zij was helemaal verbaasd dat ik me zo kut voel...had ze nooit iets van gemerkt. Dus hoop dat ik me niet beter voordoe dan ik me voel woensdag, en eigenlijk..hoop ik dat de dokter de goede vragen stelt, dat ik breek.. dat echt duidelijk is dat ik het niet meer trek zo..

Ik probeer jullie op de hoogte te houden!

Kindjes nu weer hier dit weekend, ondanks het slechte weer wat ze opgeven... ik ga genieten! Althans, poging tot...

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je