{{ message.message }}
{{ button.text }}

#61 stalker en meer..

Hoe het leven me nu vergaat.. We zijn inmiddels alweer een tijdje verder en ik woon nu 1,5 maand samen met de kids in dit huis. Zonder vriend, man, partner.

Afbeelding blog '#61 stalker en meer..' Achtergrond blur afbeelding

Het gaat eigenlijk hartstikke goed, ook het contact met mijn ex nog steeds, gelukkig!

In het begin was het nog even lastig, vooral hij leek er moeite mee te hebben.

Maar achteraf begrijp ik dat ook wel. Hij kreeg op vrijdagochtend de sleutel en vrijdagavond woonde hij er. Compleet ander huis, jongens achterlaten bij mij, er veranderde nogal heel veel in 1 klap. Het gaat nu gelukkig beter. Maar ja... ze zingen het niet voor niets 'een man weet pas wat hij mist als ze er niet is' ;-)

Ondertussen was ik wel gaan bedenken hoe ik ooit weer een leuke vent zou gaan vinden als alleenstaande mama.. kwam ik uit nieuwsgierigheid op een datingsite. 1x 'lid' geworden in april en erna nog 3 maanden gratis gehad.. wat een hoop viezerikken kom je daar ook tegen zeg!

Uiteindelijk leek ik wel een klik te hebben met iemand en daar ook aantal keer mee afgesproken. Was erg leuk en gezellig! Tot het moment dat ik een obsessie leek te worden voor hem. Ik ging de boot al een beetje afhouden. Maar de definitieve breuk in het contact kwam toen hij mij na een stapavond thuis op heeft staan wachten (meteen een goede leer voor de volgende keer, nooit iemand thuis laten komen).

Het was 4.00 en hij dacht waarschijnlijk dat ik met mijn bezopen kop anders op hem zou reageren en hem weer binnen zou laten. Niet dus! De dag erna via app uitgelegd dat hij nu echt te ver was gegaan en t klaar was. Is hij me gewoon nog 3 weken blijven 'stalken' via de app. Zelfs een bos met 28 rode rozen op mijn verjaardag gestuurd, heel ongemakkelijk als je ex schoonfamilie ook in huis zit! (Vierden ook justin zijn verjaardag die dag)

Maar goed, inmiddels maar geblokkeerd want hij wist van geen ophouden. Geen datingsites meer voor mij!

Op die stapavond wel iemand anders leren kennen waar ik nog steeds leuk contact mee heb. We gaan wel zien wat de toekomst gaat brengen, voorlopig overhaast ik niks en blijven de jongens altijd op 1 staan. Wij redden ons prima zo zonder man!

Deze vakantie (ja, ik heb ook gewoon 6 weken vrij!) ga ik gebruiken om het huis echt van mij en de jongens te maken. Kozijnen schuren, verven en de muren opnieuw behangen. Waar ik de energie vandaan haal? Geen idee! Maar ik heb er zin in :-)

Voorlopig eerst deze extreme warme dagen maar door zien te komen. Zo stond ik woensdag een deur+kozijn te schuren, ik leek wel gestoord met die warmte. Maar ja, zal toch moeten he, anders gebeurd er niks hier.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je