{{ message.message }}
{{ button.text }}

#60 Verder als alleenstaande mama

Nu dan echt tijd voor het nieuwe hoofdstuk in mijn leven, het hoofdstuk van de alleenstaande mama

Afbeelding blog '#60 Verder als alleenstaande mama' Achtergrond blur afbeelding

De afgelopen 4 maanden zijn zeker niet leuk of makkelijk geweest, uit elkaar en nog in 1 huis wonen... maar ik ben er achteraf trots op hoe wij het hebben gedaan zo. De jongens voorop, zoveel mogelijk de rust bewaard, hoe we er vaak samen nog waren tijdens eet- en bedtijd en de paar ruzies/discussies die er waren meestal konden uitstellen tot een moment dat zij op bed lagen.

Nu hebben we echt allebei een eigen huis en is het tijd voor een nieuw hoofdstuk in ons leven. Zondag met de jongens de cadeautjes wezen brengen voor vaderdag en meteen het huis van papa gezien waar ze aankomen weekend moeten gaan slapen in hun nieuwe kamer, in hun nieuwe bedden. Spannend/moeilijk voor mama, leuk voor de jongens .. ze hebben er nu al zin in.

Ik hoop, en ik heb er vertrouwen in, dat we op deze manier verder kunnen en in het belang van de jongens het contact goed kunnen blijven houden zoals het nu is. Respectvol, zoals het ook zou moeten zijn.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je