Snap
  • Mama
  • Uitelkaar
  • alleenstaandemama

#60 Verder als alleenstaande mama

Nu dan echt tijd voor het nieuwe hoofdstuk in mijn leven, het hoofdstuk van de alleenstaande mama

De afgelopen 4 maanden zijn zeker niet leuk of makkelijk geweest, uit elkaar en nog in 1 huis wonen... maar ik ben er achteraf trots op hoe wij het hebben gedaan zo. De jongens voorop, zoveel mogelijk de rust bewaard, hoe we er vaak samen nog waren tijdens eet- en bedtijd en de paar ruzies/discussies die er waren meestal konden uitstellen tot een moment dat zij op bed lagen.

Nu hebben we echt allebei een eigen huis en is het tijd voor een nieuw hoofdstuk in ons leven. Zondag met de jongens de cadeautjes wezen brengen voor vaderdag en meteen het huis van papa gezien waar ze aankomen weekend moeten gaan slapen in hun nieuwe kamer, in hun nieuwe bedden. Spannend/moeilijk voor mama, leuk voor de jongens .. ze hebben er nu al zin in.

Ik hoop, en ik heb er vertrouwen in, dat we op deze manier verder kunnen en in het belang van de jongens het contact goed kunnen blijven houden zoals het nu is. Respectvol, zoals het ook zou moeten zijn.

4 jaar geleden

Jullie mogen zeker heel erg trots zijn op jullie allemaal. Na alles wat er gebeurd is, is het natuurlijk extra zwaar als ook je relatie nog klapt. Om dan, vooral als mama denk ik, de rust, regelmaat en balans te bewaren zoals jij dat gedaan hebt de afgelopen maanden... ik neem mijn petje voor je af, en maak een diepe buiging. Hier kunnen heel heel heel veel mensen een voorbeeld aan nemen. Wees je aankomend weekend een beetje éxtra lief voor jezelf? Kan me voorstellen dat je er niet naar uitkijkt... Dikke kus van ons!

4 jaar geleden

Dat doen jullie goed! Nooit of te nimmer je kinderen als inzet bij ruzies gebruiken! Nooit lelijk praten over de ander. Het kost kracht, maar levert heel veel goeds op! Succes!