Snap
  • Mama

6 maanden WAT?! Is Jaiden nu al een half jaar!?

6 maanden.....dit klopt toch niet?! Is het echt al een half jaar geleden dat ik ben bevallen?!

6 maanden..... begrijp me niet verkeerd het is een prachtige mijlpijl dat je kind al een half jaar oud is, maar hoe kan dit zo snel zijn gebeurt?!

Ik snap er werkelijk waar helemaal niks van! 

Weet het nog als de dag van gisteren hoe zwaar mijn bevalling was (53 uur) en daar was je dan eindelijk! Ons wondertje waar we veel moeite voor hebben moeten doen.. je lag daar dan eindelijk in onze armen!

Je kwam 1 maand te vroeg op deze wereld, maar je was al gelijk zo'n bikkel! Je hebt ongeveer 1 dag in de warmte couveuse gelegen, en een halve dag heb je aan allemaal draadjes en apparatuur gelegen. Maar je deed het goed dus je mocht al snel in een gewoon wiegje! Wel hield je een sonde in voor je voeding... want hoe goed we het ook samen probeerde je snapte helemaal niks van mama's melkfabriek hihi.. geen probleem mama hing gewoon netjes elke 2 uur als een melkkoe aan het kolf apparaat.  

Na een paar dagen werd je op een speciale lamp gelegd want je zag een beetje geel.. ze hebben je toen heel vaak lek geprikt om zo je waardes te testen... 

toen alles er na 2 dagen goed uitzag mocht je weer in je gewone bedje. Na ongeveer 5 dagen besloten papa en ik dat we over gingen naar jou voeden met de fles...(wel met mama's melk) want zodra je zelfstandig kon eten dan mochten we naar huis! En ja hoor nadat we saampjes 7 dagen in het ziekenhuis hebben geslapen mochten we eindelijk naar huis! ( mama was intotaal 10 dagen in het ziekenhuis )

Eenmaal thuis hebben we nog 2 dagen kraamzorg gehad  ( intotaal wel 4 hele uurtjes) en toen begon ons leventje als gezin! alles nieuw en je groeit als kool.. mama heeft wel gehuild hoor toen ze na 2 maanden je inieminie prematuur kleertjes uit de kast moest halen want je paste ze niet meer!!.... 

Dan krijg je de mijlpalen. 1ste lachje...brabbelen..voor het eerst op pad in de kinderwagen.. vastpakken vingers..contact maken...spuitluiers...omrollen....nieuwe maat pampers....je herkennen....naar de oppas...eerste keer efteling....schaterlachje... eerste tandje.....eerste groente/fruithapje....tijgeren...zitten....in de buggy...eerste fotoshoot (wilde eigenlijk een newbornshoot maar omdat je zo'n prullie was hebben we dat niet gedaan.... etc.

En net je eerste kerst gehad... 

EN BAM JE BENT INEENS EEN HALF JAAR!!! 

Mijn lieve kleine prulleke ♡ 

Je gaat zo snel!!!!!

Vaak heb ik het gevoel van doe ik alles wel goed?!! Soms had ik wel het gevoel dat ik heb gefaald... maar als ik dan naar jou kijk neemt dat bijna alle twijfel weg! Je bent een lekker jong, een lekkere lachebek ;-) je bent en blijft mijn prulleke ( ja ook als je dadelijk 18 bent sorry schat) 

Xxx

8 jaar geleden

Er is een lied. six months old, little boy, its your first xmas morning..... Ook van toepassing op onze zoon. Goed 2 jaar geleden dan. Vroeger zong ik het met grill want ik ben een dag later jarig dan zoonlief. Hij de 19de ik de 20ste. Het gaat zo snel en als ze dan 6 maanden zijn, een half jaar, dat is zo bijzonder.