{{ message.message }}
{{ button.text }}

6 Maanden en een wereld van verschil later

Even een terugblik op de voorbije 6 maanden. Een halfjaar geleden liep ik nog met een dikke bolle buik rond.

Afbeelding blog '6 Maanden en een wereld van verschil later'

Deze week word Jayden 6 maanden. 6 Maanden AL?! Een halfjaar geleden liep ik nog met een dikke buik rond. Kon ik mij hem nog niet voorstellen en nu kan hij al flink zitten, eet hij patatjes en fruit en rolt hij van zijn rug naar zijn buik om. In de laatste maanden is alles zo snel gegaan. Jayden heeft vorig weekend voor het eerst in zijn ‘loopstoeltje’gezeten. Ja echt lopen zat er natuurlijk niet in J hihi . Hij kon net met zijn tenen aan de grond. We hebben hem er maar 5 minuten laten inzitten. Zo kan hij al wat wennen. Bij Jayden was het ‘plat’ zoals ze zegge , er snel af. Hij was al een enorme baby 53 cm. (Vraag mij niet hoe ik dat eruit heb kunnen krijgen !) En hij bleef snel groeien. Nu zal hij rond de 70 cm zijn en rond de 8 kg wegen. Dus hij blijft een beetje boven het gemiddelde. Nu hoop ik dat hij even niet te veel groeit. Ik kan het niet bijhouden met kleren! Ik heb nu Tshirts maat 80. Ja ze zijn nog wat groot maar ik vind het wel wat hebben zo Baggy. Pyama’s zijn ook wat groter. Dan kunnen zijn kleren toch langer mee dan 1 maand J

In April wil ik met hem eens gaan zwemmen. Ik heb mijn oude bikini’s nog eens gepast. Het broekje krijg ik al terug aan halleluja! Enkel het bovenstuk is nog 2 maten te klein. En om eerlijk te zijn denk ik niet dat die ooit nog goed gaan passen. Dus heb ik besloten om een tankini of een badpak te kopen. En van zodra ik die heb ga ik met Jayden zwemmen. Ik heb een super schattig zwembroekje gekocht met bijpassend zonnehoedje. En zijn zwempampers liggen ook al klaar ! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je