{{ message.message }}
{{ button.text }}

#59 de picobelly poli en meer

Vorige week ben ik met Milan naar het ziekenhuis geweest voor zijn zindelijkheid wat nog niet wil lukken... hier mijn ervaringen

Afbeelding blog '#59 de picobelly poli en meer'

De picobelly poli, de poli op de afdeling kindergeneeskunde waarin je 3x een half uur krijgt met een specialist. Een kinderarts, een bekkenbodemfysio en een kinderpsycholoog. Daarna ga je zelf naar huis en bespreken ze met elkaar hun bevindingen. 2 dagen later werd ik daarover teruggebeld. Het kwam er eigenlijk op neer dat alles op de thuissituatie werd gegooid en hij er nog niet, of niet meer, klaar voor was... 

Sinds we daar zijn geweest, nu een ruime week geleden gaat het ineens een stuk beter! Zou hij er van geschrokken zijn? Gehoord hebben dat mama het beste met hem voor heeft en het juist voor hem vervelend vind? Mij interesseert die was echt niet..maar voor hem!

2 dagen later rapport gesprek op school over hem.. het komt erop neer dat hij gewoon nog erg jong is in zijn gedrag. Vind het wel makkelijk als iemand anders het voor hem regelt en zegt al snel 'dat kan/durf ik niet'.. verder een vrolijk mannetje die steeds meer loskomt in de klas :-) moet mezelf wel even beseffen dat hij net 6 weekjes ofzo daarheen gaat! Alleen maar trots, meer kan ik niet zijn toch?

Nu de volgende periode in, over 2 dagen (14 juni) verhuisd mijn ex, hun papa, naar zijn eigen woning! #whiehoe #vlaguit. We zijn al ruim 4 maanden uit elkaar en hebben al die tijd nog samen gewoond.. ups en downs, maar over het algemeen kan ik best zeggen dat we dat allemaal best goed gedaan hebben. Er zijn ruzies en irritaties geweest, zeker! Maar we hebben het aantal kunnen beperken tot 2 ruzies waar de jongens bij waren. En dat als exen in 1 huis.. mag ik ook best zeggen dat ik vind dat we daar als ouders best trots op kunnen/mogen zijn.

Toe aan mijn nieuwe leven, kom maar op. Ik ben er klaar voor! Single mom, yes...that's me now.


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je