{{ message.message }}
{{ button.text }}

#58 Wat een roerige tijd

Sorry dat ik jullie zo verwaarloos, en daarmee mezelf.. Want dit is zo'n heerlijke uitlaatklep om even alles eruit te gooien... Ik hoop het weer op te kunnen pakken, met enige regelmaat.

Afbeelding blog '#58 Wat een roerige tijd' Achtergrond blur afbeelding

Oke, even in vogelvlucht de afgelopen weken...

Op 7 februari hakte ik de knoop door om niet verder te gaan met de relatie die ik had, met de vader van mijn kindjes. Het ging niet meer, teveel gebeurd, andere manier van verwerken, gevoelens/emoties gingen een compleet andere kant op en ik kwam erachter dat hij niet genoeg had aan het gezinsleven thuis :-( dat deed voor mij vooral de knoop doorhakken. Het vertrouwen was en is conpleet weg. Sindsdien wonen we nog steeds in 1 huis.. al bijna 4 hele lange maanden. 14 Juni is de dag dat hier de vlag uitgaat, dan krijgt hij de sleutel van zijn nieuwe woning. Alles is verder geregeld inmiddels, ik blijf in 'ons' huis wonen en ga de volledige hypotheek alleen dragen, ouderschapsplan/omgangsregeling is geregeld en ook de verdeling van de spullen zijn we al uit. Dit is allemaal redelijk oke gegaan zonder grote/veel ruzies gelukkig. Maakt niet dat de situatie makkelijk is hoor, verre van. We ontlopen elkaar zoveel mogelijk en zijn eigenlijk tussen 6 en 7 vaak een uurtje samen met de kids. I.v.m eten en kids naar bed. Als ze eenmaal liggen dan gaat 1 van ons 2 de deur uit om ruzie of gezeik te voorkomen... nog even doorbijten, maar het is heel zwaar. 

Dan ons oudste mannetje over wie ik vorige keer al blogde.... maandag gaan we met hem naar het ziekenhuis vanwege zijn niet zindelijkheid. Gisteren en vandaag een plas- en poepdagboek aan het bijhouden (wat een werk! Tijden, hoeveelheden die hij plast, hoeveelheden die hij drinkt..alles moet ik opschrijven, logisch...maar wel veel werk!) 

En dan de kleinste man, wauw! Die zegt 2 weken geleden ineens, nadat ik hem even op de wc had gezet, 'nee mama, ik wil geen luier meer om!' .... help! dacht ik! Maar ik zei.. 'Nou oke, dan gaan we dat proberen'.. waren toch thuis die dag, dus wat kan er misgaan? En hij is nu al 2 weken (op ongeveer 5 ongelukjes na) gewoon zindelijk! Hoe dan?! Zo'n ander verhaal dan zijn broer. Zo trots! Poepen, plassen alles op de wc, nu moet mama alleen die overstap voor de nachten nog durven te maken... 

Financieel natuurlijk wel heel fijn straks 2 kids zonder luier :-) zeker omdat ik best wel beetje bang ben voor de toekomst wat dat betreft.. 2 kinderen, alleenstaande mama, hypotheek, vaste lasten, verzekeringen, kinderopvang en noem maar op. Maar, ik doe mijn best, en meer kan ik niet doen! 

Keep you posted! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je