{{ message.message }}
{{ button.text }}

58-- een verjaardag met een dubbelgevoel

Op verjaardagen met een borreltje erbij kom je wel eens op levensveranderende besluiten.

Afbeelding blog '58-- een verjaardag met een dubbelgevoel' Achtergrond blur afbeelding

De verjaardag van Lisa breekt aan. Het is koud als ik uit mijn werk kom en deze week staat Jesse niet geparkeerd voor de deur te wachten. Ik moet zelf met het openbaarvervoer naar purmerend. Het zit niet helemaal mee en 2 uur later kom ik eindelijk bij Jesse zijn huis aan.

Het voelt vreemd om deze deur open te kunnen doen terwijl Jesse er niet eens is. Boef heeft daar minder problemen mee en veroverd kwispelend zijn (nu al) vaste plek in de vensterbank. Lachend om die stomme hond zet ik de muziek aan en spring ik onder de douche.

Na een heerlijke uitgebreide douche mijn haar in een knot op mijn hoofd en wat leuks aan is het tijd voor mijn make up. Wat kan een douche een mens toch goed doen. Heerlijk!

Wanneer ik me op sta te maken voel ik 2 armen om mijn middel heen en krijg ik een kus in mijn nek. Door mijn muziek had ik hem niet eens binnen horen komen. "Wat is het heerlijk thuis komen als ik weet dat jij er bent lieve Nik." Ik smelt bij die lieve tekst en ga rustig door met opmaken. Het is bijna tijd om weer weg te gaan.

We stappen in de auto richting Lisa en dit is meteen de eerste keer dat wij ons als "stel" ergens voorstellen. Het voelt ergens vreemd want het verhaal met Dennis ligt nog zo vers in mijn geheugen. Maar Jesse laat me me zo fijn voelen dat ik dit wel een kans moet geven.

Lisa en haar man Dick proberen hun mening voor zich te houden wat betreft de ruzie tussen Sam en mij. Maar na de nodige borrels word dit klaarblijkelijk steeds moeilijker.

De avond vordert en het hoogste woord komt naar buiten. Lisa is een goede vriendin van Jesse en staat dan ook aan onze kant. Ze vind dat Sam veel te ver is gegaan en verwacht voor de volgende keer ook niet van me dat ik pas kom als Sam weg is. Dat hoeft van mij ook niet.. alleen het was nu te vers allemaal. Sam is een hoofdstuk wat ik heb afgesloten. Als iemand die mij zo goed kent. Echt door en door kent al vanaf dat we 6/7 jaar oud waren, dit soort dingen over me zegt. Dan is het klaar. Voor eens en voor altijd. Hoeveel pijn me dat in mijn hart ook doet.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je