{{ message.message }}
{{ button.text }}

57-- na een week, de sleutel.

We doen sleutelruil. Ik krijg die van zijn huis. Hij die van mijn hart.

Afbeelding blog '57-- na een week, de sleutel.'

Als ik de volgende morgen wakker word heb ik al een bericht van Jesse. Gelukkig is dit gevoel wederzijds! De werkweek gaat gewoon weer van start en de dag lijkt voorbij te kruipen. En dan moet ik vandaag ook nog een lange dag. Tegen de klok van 5 komt er opeens een man binnen met een grote bos rozen. Dat is vreemd?! Wie gaat er nou een bloemenzaak binnen met een bos rozen. Ik vraag of ik hem kan helpen en hij vraagt of ik Nikki ben? Wauw! De bos rozen is voor mij! Wat super lief! Snel wrijf ik een traan weg die over mijn wang rolt. Ik ben nou eenmaal niet gewend dat iemand van die lieve dingen voor mij doet. En ik was ergens ook vergeten dat er nog steeds van deze lieve mannen bestaan.

Zaterdag zie ik hem weer. Was het maar alvast zover! De week kruipt voorbij en Jesse en ik worden steeds verliefder.

Als ik zaterdag uit mijn werk kom staat Jesse mij weer op te wachten. Aan dit beeld kan ik wel wennen. Wauw wat ziet hij er goed uit. Hij geeft me een kus en ik laat hem even niet meer los. Wat moet die man eigenlijk met mij? Mijn onzekerheid speelt op en opeens ga ik me over van alles zorgen maken. We stappen in de auto en ik ben stil. Ik moet mijn werkdag een plaatsje geven en heb dan altijd even een momentje van rust nodig.

Als we bij Jesse binnenkomen staat er romantische muziek op. Hij heeft vanmiddag boodschappen gedaan en we gaan gezellig samen koken. Na mijn kookkunsten van vorige week durft hij me vast niet meer te laten koken zonder toezicht.. het eten is heerlijk en we zitten uren aan tafel. We raken niet uitgepraat.

We zijn Allebij uitgenodigd voor een verjaardag van een goede vriendin van Jesse volgende week zaterdag. Alleen we hebben een probleem.. dit is het schoonzusje van Sam. En na het akkefietje van afgelopen week weet ik niet of het verstandig is om daar nu al naartoe te gaan.

Jesse heeft de oplossing. Aangezien ik toch moet werken knap ik me gewoon bij hem op en haalt hij me op als zei weg is. Aangezien hun toch altijd op tijd naar huis gaan, een prima oplossing. En dan heb ik natuurlijk de sleutel van zijn huis nodig. Anders kom ik er niet in. Zo gezegd, zo gedaan. En Jesse overhandigd me met een verliefde blik de sleutel.

"Weetje nik, dat ik nog nooit een vrouw de sleutel van mijn huis heb gegeven.. Maar jij, je doet iets bijzonders met mij. Ik ben nu al verliefd op je."

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je