{{ message.message }}
{{ button.text }}

56-- verliefd tot over mijn oren.

Het voelt alsof ik ontvoert word maar het resultaat is het dubbel en dwars waard!

Afbeelding blog '56-- verliefd tot over mijn oren.'

Oke aangezien ik nog verdwaal in de supermarkt kun je mij overal mee naar toe nemen en ben ik wanneer ik drie keer rondgedraaid ben mijn totale richtingsgevoel al kwijt.

Na dus ongeveer een half uur in de auto te zitten moet ik zeggen dat er bij mij alarmbellen af begonnen te gaan. Ineens bedacht ik me dat ik jesse natuurlijk amper ken. Wie weet waar hij me naar toe brengt. De zenuwen vliegen me opeens om mijn oren en ik besluit om mijn stiefmoeder. En tevens hele goede vriendin een locatieupdate te sturen. Ach, baat het niet dan schaad het niet.

Dan stopt de auto. We zijn aangekomen bij het strand van Zandvoort. Oke ik geef toe. Een stuk minder eng als dat mijn hoofd al had bedacht. We lopen het strand op waar een heerlijk zonnetje schijnt. Jesse vraagt me mijn ogen dicht te doen. En zo gezegd zo gedaan. Een aantal minuten later mag ik ze weer openen. Er ligt een picknick kleed met wijn en lekkere hapjes voor me.

We genieten van de lekkernijen en vooral van elkaar. We praten over alles en komen zo ook bij Dennis terecht. Eigenlijk wil ik het met deze nieuwe potentiële aanwinst natuurlijk niet hebben over mijn ex. Maar aangezien ik toch wel een klein vertrouwensdeukje in mijn hart heb gekregen is het misschien toch wel verstandig. En aangezien we nu nog niet echt wat hebben.. kan ik het risico wel nemen. Als ik hem afschrik dan weet ik dat liever nu als later.

Jesse luistert aandachtig en geïnteresseerd. Hij is lief en begripvol en we praten uren lang. Ik geniet van elk moment van deze mooie dag. Er is nog nooit een man geweest die de moeite heeft gedaan om iets romantisch voor mij te regelen of te organiseren.

Na de heerlijke middag op het strand belanden we nog bij een restaurantje. Jesse vraagt wat ik wil eten en Jahoor daar heeft hij weer een punt gescoord! Na een heerlijk 4 gangen menu en een extra toetje brengt Jesse me weer veilig naar huis. Ik geef hem een afscheidszoen, "zie ik je snel weer Nik? Ik mis je nu al!" *smelt wat is dit fijn. 

Ik was vergeten hoe heerlijk verliefd zijn kan voelen. Als ik de sleutel in het slot doe word ik minder vriendelijk onthaalt. Mijn vader kijkt nors voor zich uit op de bank en vind dat ik wel even wat had kunnen laten horen. Aangezien ik deze heerlijke dag niet ga laten verpesten roep ik boef met me mee en duik ik met een film op mijn bed in. De vlinders zweven gezellig door mijn buik en ik val heerlijk in slaap.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je