{{ message.message }}
{{ button.text }}

55-- hij scoort nu al punten.

Een onverwachte wending maakt deze dag nog leuker! Ik ben heel benieuwd!

Afbeelding blog '55-- hij scoort nu al punten.'

Als ik de volgende morgen wakker word ligt Jesse al naar me te kijken. Wauw Nik.. wat ben jij mooi! Mijn wangen kleuren rood en ik trek snel Jesse zijn blouse aan om de huiskamer te betreden. Boef staat enthousiast te kwispelen en jesse neemt hem mee voor ziin ochtendwandeling. Hij scoort nu al punten!

Ik besluit te kijken wat hij in de koelkast heeft staan om voor ontbijt te zorgen. Ik dek de tafel en kook de eitjes. Crossaintjes in de oven. Het is bijna alsof hij het van te voren wist zoveel heeft hij in huis. Ik schuif de schuifpui open om een vlaag van het heerlijke frisse voorjaarsweer op te kunnen snuiven. Als ik het balkon oploop om een sigaretje te doen zie ik Jesse buiten met boef wandelen. Boef is blij heen en weer aan het rennen terwijl jesse af en toe een bal gooit.

Als Jesse terug komt zie ik nog steeds die verliefde blik in zijn ogen terwijl we samen genieten van dit simpele, maar heerlijke ontbijt. Als ik de laatste hap in mijn mond wil stoppen pakt hij mijn hand en trekt me naar de badkamer. Even, heel even denk ik te weten wat hij van plan is. (Oke ik heb een dirty mind denk ik!) Maar hij zegt ;"kom op Nik. Maak je klaar. Ik heb wat leuks voor ons bedacht!"

Niet veel later stappen we met boef en een stiekem ingepakte tas van Jesse in de auto. Wat super romantisch.. ik ben zo benieuwd!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je