Snap
  • Mama

55-- hij scoort nu al punten.

Een onverwachte wending maakt deze dag nog leuker! Ik ben heel benieuwd!

Als ik de volgende morgen wakker word ligt Jesse al naar me te kijken. Wauw Nik.. wat ben jij mooi! Mijn wangen kleuren rood en ik trek snel Jesse zijn blouse aan om de huiskamer te betreden. Boef staat enthousiast te kwispelen en jesse neemt hem mee voor ziin ochtendwandeling. Hij scoort nu al punten!

Ik besluit te kijken wat hij in de koelkast heeft staan om voor ontbijt te zorgen. Ik dek de tafel en kook de eitjes. Crossaintjes in de oven. Het is bijna alsof hij het van te voren wist zoveel heeft hij in huis. Ik schuif de schuifpui open om een vlaag van het heerlijke frisse voorjaarsweer op te kunnen snuiven. Als ik het balkon oploop om een sigaretje te doen zie ik Jesse buiten met boef wandelen. Boef is blij heen en weer aan het rennen terwijl jesse af en toe een bal gooit.

Als Jesse terug komt zie ik nog steeds die verliefde blik in zijn ogen terwijl we samen genieten van dit simpele, maar heerlijke ontbijt. Als ik de laatste hap in mijn mond wil stoppen pakt hij mijn hand en trekt me naar de badkamer. Even, heel even denk ik te weten wat hij van plan is. (Oke ik heb een dirty mind denk ik!) Maar hij zegt ;"kom op Nik. Maak je klaar. Ik heb wat leuks voor ons bedacht!"

Niet veel later stappen we met boef en een stiekem ingepakte tas van Jesse in de auto. Wat super romantisch.. ik ben zo benieuwd!

7 jaar geleden

Hoi Cathelijn, leuk dat je me volgt en mijn blogs leuk vind. & het klopt dat ze af en toe wat kort zijn. Maar dat komt ook omdat ik probeer iedere dag een blog te plaatsen en het soms met mijn lieve peuterpuber en werk gewoon mega druk heb en de tijd niet kan vinden om het goed te combineren. Ik zal mijn best doen om ze wat langer te maken. Liefs, Nikki

7 jaar geleden

Hmm ik zie dat m'n smikeys verdwijnen... de ???? Waren smileys :P

7 jaar geleden

Hoi Nikki, Ik vind het erg leuk om je blogs te lezen, ben benieuwd hoe het verder gaat ????. Ze zijn alleen steeds zo kort ????