{{ message.message }}
{{ button.text }}

53-- wat heb ik te verliezen?

Uiteindelijk toch een nachtje logeren. Maar dat brengt meer met zich mee dan je zou verwachten.

Afbeelding blog '53-- wat heb ik te verliezen?' Achtergrond blur afbeelding

Jesse geeft aan dat we ook in purmerend wat kunnen gaan drinken. Hij blijft me lang aankijken en vult daar wel op aan dat  we daar dan blijven slapen want hij gaat niet nog eens heen en weer rijden.

Dat stukje begrijp ik. Ik denk na en besluit het er op te wagen. Wat heb ik nou eigenlijk te verliezen.. We hebben zo'n bijzondere klik. Ik zie wel waar dit schip strand!

Ik bel mijn vader met de mededeling dat we richting huis rijden om boef en wat spullen op te halen en dat ik daarna in purmerend slaap. (Aangezien ik weer thuis woon heb ik ook weer "regels" en moet ik doorgeven wat ik doe) mijn vader heeft zo te horen een flinke borrel op en is goed pissig. Op de eerste avond met hem mee. Wat moet dat nou van me worden. Wat denk ik nou wel niet. Dat kan toch zomaar niet. Of ik überhaupt nog wel verstandig na kan denken. Aan zijn klaagzang merk ik dat hij boos is. Maar toen ik niet thuis woonde zag hij ook niet wat ik deed. Dus ik heb niet de behoefte om nu te besluiten niet mee te gaan. 

Jesse krijgt van het gesprek delen mee. Hij zal wel denken.. 

Thuis aangekomen pak ik zo snel als ik kan mijn spullen en die van boef en wil ik de deur weer uitlopen. Ik loop mijn vader met een groepje tegemoet en zie daar ook Sam tussen staan. Zo mogelijk kijkt zij nog kwader dan mijn vader. Ik leg mijn vader uit dat hij zich geen zorgen hoeft te maken en stap bij Jesse in de auto. Het duurt niet lang voor de berichten binnen stromen

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je