{{ message.message }}
{{ button.text }}

51-- zaterdag, eindelijk, het is zover!

Een date. Mijn lieve Boef geeft zich over en de touristische route naar huis toen.

Afbeelding blog '51-- zaterdag, eindelijk, het is zover!' Achtergrond blur afbeelding

Een date?! Wat is dat ook al weer?! Okee ik moet toegeven. Dit vind ik echt eng.

Het duurt even voor we eruit zijn wat we gaan doen. Jesse komt uit Purmerend en ik zit in Wijk aan Zee. Zonder rijbewijs. En nou weten we allebij dat het in Purmerend veel leuker is om weg te gaan. Ik durf niet zo goed.. als ik dat doe weet ik dat ik bij hem slaap. Dat gaat me net even te ver. Om dat van te voren al zo vast te leggen. Straks hebben we geen klik? Straks vind hij me helemaal niet leuk in het echt. Ik word met de minuut zenuwachtiger.. maar ik kan niet wachten tot zaterdag.

Jesse haalt me op uit mijn werk. Hij staat nonchalant tegen zijn auto geleund. Wauw wat is hij knap.

Mijn lieve boef, die vanaf dat mijn relatie over is gegaan een mini waakhond is geworden die alle mannen die hun hand alleen maar uitsteken aanvalt rent enthousiast richting Jesse en gaat op zijn rug liggen. Mijn mond valt er bijna van open. Al heb ik daar niet zoveel tijd voor, ik krijg een kus van Jesse. Alsof we elkaar al jaren kennen. Alsof het nooit anders is geweest. Wauw wat voelt dit goed.

We stappen in zijn auto en geen moment is er een stilte gevallen. Jesse zijn richtingsgevoel is niet zo denderend.. we doen er ruim een uur over om in wijk aan zee te komen. Het maakt me niet uit. Wat is het fijn om in zijn buurt te zijn.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je