Snap
  • Mama

50 tinten en grey boeken

de hype die 50 tinten grijs, donker en vrij heette. met nu een vervolg met grey, alles vanuit christiaan grey geschreven.

Ik geef eerlijk toe, ik was er ook van in de ban.

In het begin had ik geen idee waar ze het over hadden. Een aantal vriendinnen die al begonnen waren in het boek. Ze vertelden vol enthousiasme over het boek. Op aandringen van hen heb ik het eerste boek op mijn telefoon gezet. 's Avonds dacht ik, laat ik eens gaan lezen. 

Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet wilde stoppen. Wauw wat vond (lees vind) ik het een topboek. Sommige dingen en dan vooral haar manier van denken kon ik mij helemaal in vinden. Tja en dan begint het erotische gedeelte. Hierin ben ik super preuts geweest want nog nooit had ik zo'n soort boek gelezen. Maar vond het heel spannend om te lezen.

In een snelvaart trein ging ik er door heen. Het boek leest zo lekker weg. Vooral wat er ging gebeuren op zijn manier van beleving intrigeerde mij. 

Dus na boek 1, kwam ook boek 2 en natuurlijk boek 3. Soms lees ik ze nog een keer. Denk echt dat ik ze al een stuk of 4 keer gelezen heb. 

En dan natuurlijk de film, wat een film zeg. Een geweldige ladysnight gehad en echt de hele zaal zat volledig in het verhaal. En toen moest ik plassen whahaha, ik kon het ook echt niet meer ophouden dus sorry dames ik moet er even langs. Nou wat een commentaar ik heb gehad joh. Maar eerlijk is eerlijk de film was een topper. Vooral het einde waarbij zij in de lift stapt en Christiaan zegt en dan gaan de deuren dicht en FILM AFGELOPEN!!! Je had al die vrouwen moeten horen whahhaa. Heerlijk gewoon. 

Nu heb je het boek Grey, geschreven vanuit het oogpunt van Christiaan. Hoe snel ik door de andere 3 boeken heen ging, hoe slecht ik hierin kan blijven. Het trekt me niet en kan mijn aandacht er niet bijhouden. Dus of ik hem nog ga uitlezen weet ik niet. 

Ik blijf er bij dat ik het super goede boeken vind. 

Ik vraag me eigenlijk wel af hoe jullie dat vonden. Was het bij jullie ook zo'n hype of totaal niet? Wat vonden jullie van de film en kan je net als ik niet wachten tot februari 2018 als film 2 gaat uitkomen. 

Ik lig nu in bed in elk geval en ga toch proberen Grey te lezen. Manlief ligt toch al.te slapen namelijk. 

Ben benieuwd naar jullie verhalen. 

8 jaar geleden

Je maakt mij nu echt heel nieuwsgierig. Ik kan je niet vinden namelijk hihi, ppfff ik wil echt weten wie je nu bent. Enne waarom is bdsm geen onderwerp voor mamaplaats? Misschien zijn er wel meer vrouwen geïnteresseerd en kan jij het uitleggen. Ik wil er wel meer over weten namelijk

8 jaar geleden

haha zo gevaarlijk ben ik niet hoor. maar bdsm is nou eenmaal geen onderwerp voor mama plaats

8 jaar geleden

Hoi, nee ik heb geen idee wie je bent dus misschien dat ik daarom reageer zoals ik reageer. Ik moet toch eens even jouw blogs gaan lezen zo te zien haha. Je maakt me nu wel erg nieuwsgierig.

8 jaar geleden

Het is dat dit een mamasite is anders zou ik erover bloggen. ik denk dat ik mensen al genoeg choqueer met schrijven met gevangene blogs. Weet je ik ben wie ik ben. En bdsm hoort daarbij