Snap
  • Mama

50 Blogs: Een mijlpaal!

En dan ben je bij de 50 blogs gekomen... 50 blogs waarin ik jullie heb meegenomen in mijn leven...

Weer een mijlpaal.... de 50 blogs zijn geschreven... op de helft van de honderd...

Een aantal maanden geleden kwam ik per toeval op mama plaats... ik vond hier mijn plekje om even lekker van mij af te schrijven... geen idee of mensen mijn blogs zouden lezen... Maar het gaf mij een goed gevoel. Mijn leven.. mijn verhaal... ons leven.. ons verhaal...ik vond het het waard om te delen. 

Gelukkig ging het schrijven van de blogs makkelijk... het begon met de Didi reis.... daarna vlotte Lotte... Mijn terug keer naar school en alle andere dingen die mij dagelijks bezig houden.... De ene blog wat uitgebreider dan de andere.. .maar allemaal geschreven vanuit mijn hart.. en met mijn manier van doen. 

Mijn leven als werkende mama.. niet zo'n goede huisvrouw.... Maar met veel liefde en ruimte voor mijn man en kids...

De blogs zijn een tijdje wat minder regelmatig geweest.. druk met werken.. feestdagen... en alle dingen daar weer omheen.
Maar ik merk dat ik op het moment weer genoeg inspiratie heb om met jullie te delen. 

De komende tijd staan er ook weer een hoop dingen te gebeuren.. dingen die invloed kunnen gaan hebben.. keuzes die gemaakt moeten gaan worden... nog meer jojoën tussen werken, leren, de kids en mijn mooie man de echte lesdagen voor mij komen eraan en moet binnenkort ook nog 100 uur stage lopen naast mijn werk.  

Het 10 minuten gesprek op school bij Didi... ik ben zo benieuwd hoe haar juf tegen alles aankijkt.
Logopedie of er eindelijk vooruit komt nu Didi buisjes heeft of dat we het even op pauze gaan zetten zodat we kunnen gaan zien of dat er vanzelf vooruitgang komt. 

Ik hoop dat jullie nog steeds leesplezier vinden in mijn blogs... het soms herkenbaar vinden.. soms wat minder herkenbaar.

Lieve mama's bedankt voor jullie support bij mijn eerste 50 blogs... en ik zeg maar zo op naar de 100 de volgende mijlpaal. 

8 jaar geleden

Gefeliciteerd met je 50ste blog! En nu op naar de 100. :-) Moet jou wel lukken.

8 jaar geleden

Gefeliciteerd, alweer 50 en nu op naar de 100, :)

8 jaar geleden

Gefeliciteerd met de 50! Keep the good work up! Ik zal je blogs zeker blijven lezen al is het alleen maar om (hopelijk al snel ) te kunnen lezen dat met Didi alles goed is gekomen en jullie cht van alle leuke dingen kunnen genieten. Maar ook daarna nog wel hoor ;) Je schrijft leuk!

8 jaar geleden

Een vlotte pen, gefeliciteerd! Veel inspiratie gewenst voor de volgende 50 :-).