{{ message.message }}
{{ button.text }}

5 x gratis cursus voor jou!

Wij helpen je graag een handje! Voor deze blog hebben we de leukste gratis cursussen, trainingen en e-books op de Mamaplaats Academy voor jou uitgezocht!

Afbeelding blog '5 x gratis cursus voor jou! '

Wil jij het beste uit jezelf halen? Wij helpen je graag een handje! Voor deze blog hebben we de leukste gratis cursussen, trainingen en e-books op de Mamaplaats Academy voor jou uitgezocht! Van fotografie tot in balans komen met jezelf... Lees gauw verder om er achter te komen welke gratis cursus bij jou past!

Gratis online mama coaching

Herken jij jezelf hier in:

  • Je vraagt je regelmatig af of je wel het wel goed doet als moeder
  • Je wilt leren omgaan met alle veranderingen en eerste keren binnen het moederschap
  • Je vindt het moeilijk je gevoel te volgen en verwachtingen van anderen opzij te zetten
  • Je lijkt nooit tijd over te houden voor jezelf
  • Je bent onzeker over je mama lichaam
  • Je wilt beter zorgen voor jezelf

Kortom: Je wilt een betere balans tussen jezelf, je gezin en je werk! 

Zet je eerste stap richting een goede balans met deze gratis onine mama coachingsessie van gecertificeerd PowerMama coach!

Klik hier om meer over deze cursus te lezen!

Gratis video-cursus ‘Baby-signalen’

Als kersverse ouder zijn de signalen die je baby geeft nog niet altijd even duidelijk. Waarom huilt mijn baby? Heeft hij honger? Is hij moe? Zijn het krampjes of is dit nu reflux? Dit kan erg frustrerend zijn. Baby-osteopate, Anja Caers, toont jou aan de hand van filmpjes wat je baby wilt vertellen via zijn lichaamstaal en huiltjes, zodat jij makkelijker kan inspelen op de behoefte van je kleintje! 
Heel handig en geheel gratis! 

Klik hier om deze cursus aan te schaffen!

Fotografie e-book

Zowel op gebied van mentale ontwikkeling als lichamelijke groeit jouw kindje razendsnel. Zo snel zelfs dat jij de tijd misschien soms wel eens wilt stil zetten! Maar dat kan niet. Het enige wat we kunnen doen is volop genieten van alle momenten met onze kindjes én de meest waardevolle momenten vastleggen! Zo kunnen jij en je kinderen later toch nog even genieten van deze mooie momenten!

Zou jij het fijn vinden om wat meer handvatten te krijgen wat betreft fotografie? De mooiste foto’s maken van de mooiste momenten? 

Download dit gratis e-book van Marilyn Bartman hier!

Cursus 'Vertrouwen in de bevalling'

De cursus ‘Vertrouwen in de bevalling’ is speciaal voor vrouwen die meer vertrouwen willen in hun bevalling. Er zijn veel vrouwen die angst ervaren tijdens hun zwangerschap of zelfs bang zijn om (nog een keer) zwanger te worden vanwege de bevalling. Dat is niet gek als je bedenkt dat één op de tien vrouwen hun bevalling als traumatisch ervaren. Dit zou niet moeten hoeven! Door deze cursus te volgen zal je jouw bevalling vol vertrouwen in gaan en niet (meer) behoren tot het groepje van 10%!

Je hoeft niet zwanger te zijn om deze cursus te volgen!

Lees hier de volledige beschrijving van deze bevallingscursus.

Gratis hormonale klachten analyse

Moe, stemmingswisselingen, onregelmatige cyclus, opgeblazen buik, hevige menstruatie, onrustige huid, afvallen lukt niet of andere klachten?

Wanneer je allerlei vage klachten hebt, kan dit er op wijzen dat jouw hormonen uit balans zijn, maar waar gaat het dan precies mis? Komt het nu door de suikers, heb je teveel stress of wellicht een tekort van progesteron na je zwangerschap? ​​Met deze gratis hormonale klachten analyse wordt duidelijk of jouw klachten voortkomen uit hormonale disbalans!

Neem de regie over jouw lichaam terug! Doe hier de gratis hormonale klachten analyse!


Staat jouw ideale cursus hier niet tussen? Laat ons weten waar je naar opzoek bent. We helpen je graag verder!*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je