{{ message.message }}
{{ button.text }}

#5 LIFESTYLE BLOG, DEEL 5

- " Don't judge a book by his cover, because you don't know what's inside " -

Afbeelding blog '#5 LIFESTYLE BLOG, DEEL 5' Achtergrond blur afbeelding

Het is even stil geweest na mijn laatste blog, dit omdat 

ik merk dat het me toch enorm veel energie kost en veel herinneringen meebrengt..

"Ik schrok me rot toen ik mijn vader zag, overal slangen en apparatuur, en ik liep daar met mijn "dikke" buik..
Dit zag er helemaal niet goed uit....."

Mijn vader bleek ontzettend veel te mankeren en heeft een hele tijd op de intensive care gelegen. 
Het ging echt met ups and downs, de ene dag was hij goed bij en kregen we weer hoop, terwijl de andere dag enorm slecht ging en hij ons niet meer kende. Dit was enorm vermoeiend en emotioneel. Zeker omdat ik dik 6 maanden zwanger was.
Het kostte mij teveel energie, om net als mijn moeder de hele dag in het ziekenhuis te zijn, dus reed ik 3x op een dag heen en weer. Mijn ex vriend ging ook bijna dagelijks naar mijn vader toe toen hij op de IC lag, samen met mij of alleen. Daarvoor heb ik nog steeds wel respect voor.

Weken gingen voorbij en mijn vader knapte gelukkig beetje bij beetje op en mocht naar de medium care.
Uiteindelijk heeft hij 7/8 weken in het ziekenhuis gelegen en werd toen ontslagen en mocht naar een soort revalidatiekliniek.
Echter ging het daar ook enorm goed, dus al met al is mijn vader heel snel opgeknapt, gelukkig!!!

Tussen mijn ex en mij is het toen een tijdje stil geweest, ook al tijdens het ziekenhuis opname van mijn vader, het ging niet helemaal lekker tussen ons.. Gezien mijn zwangerschap bijna voorbij was, ik nog bij mijn ouders woonde en daar weg wou voor mij zelf en ook voor de rust van mijn vader, ben ik op zoek gegaan naar een woning voor mijzelf. Mocht mijn ex vriend zich bedenken, kon hij erbij in komen wonen. Ik vond het onwijs moeilijk dat ik niets van hem hoorde en weinig zag. We waren al 3 jaar samen en hadden al zoveel doorstaan, nu kwam er een kind van ons samen, iets zo mooi en puur.
Maar hij was totaal omgeslagen, wilde er niets van weten. 
Ik had een leuk appartement gevonden in de buurt van mijn familie en kon er gelukkig direct in.
Echter hoorde ik toen al wel verhalen dat hij met een meisje gezien was, wat naar zijn woorden gewoon vriendschappelijk was..
Dat zat me al niet helemaal lekker, maar ik zette me er over heen, dat zou hij mij nooit aandoen!

Zo kwamen we bij de zomerfeesten aan, mijn ex vriend berichtte of ik zin had om mee te gaan naar Nijmegen, naar de zomerfeesten (Ik kreeg ineens weer berichtjes en hoop!). Waarop ik antwoordde graag mee te willen gaan, ondanks ik bijna uitgerekend was. We hebben 3 dagen heerlijk genoten met zijn 2-en, hij liet vol trots mijn buik aan zijn collega's zien en liep met me te pronken. Enorm verwarrend, omdat hij eerst niets liet weten. Echter dacht ik, wellicht moet hij dingen op een rijtje zetten en heeft hij dat nu gedaan. Ik hoopte natuurlijk nog steeds op huisje, boompje beestje!
De avond na de zomervierdaagse, gingen we samen pannenkoeken eten, weer onwijs gezellig en ik voelde me goed. Ik kon de wereld aan! Na het eten, bracht ik hem naar zijn vaders huis. Daar woonde hij en we wouden niets gaan overhaasten.
Gezien hij geen auto had, bracht ik hem naar huis, gaf hem een kus en reed terug naar huis.

Eenmaal thuis, lekker aan het nagenieten van afgelopen leuke dagen, na een moeilijke tijd, kreeg ik een smsje van mijn ex vriend;

"Ik wil niets meer van je horen en ook niet van het kind. Ik ga verder met Lisa."    

(Red. Naam is veranderd voor privacy).

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je