{{ message.message }}
{{ button.text }}

5 dingen die je beter NIET tegen je partner kunt zeggen

Wat betreft de opvoeding

Afbeelding blog '5 dingen die je beter NIET tegen je partner kunt zeggen'

Opvoeden is niet altijd even makkelijk! Driftbuien, weinig slaap en de stressmomenten maken het er niet makkelijker op. Je moet haast wel op je partner kunnen rekenen in deze tijden. Wij zetten op een rijtje wat je beter NIET tegen je wederhelft kan zeggen!

1. Ehm.. bij mij reageert zij/hij écht nooit zo!
Oei! Daar krijg je geheid spijt van!

2. Dit boekje zegt dat we...
Dat boekje kan van alles zeggen, maar uiteindelijk moeten jullie het zelf doen! Je moet elkaar vertrouwen en niet één of ander hulpboek voor hopeloze ouders willen gebruiken...

3. Ik zei het toch!
We begrijpen dat het een lekker gevoel geeft als je gelijk blijkt te hebben, maar wrijf het er niet zo in. Zou jij ook niet leuk vinden, toch?

4. Pff, van mij had dat niet/ juist wel gemogen
Jup, deze uitspraak versterkt het gevoel dat jullie niet op één lijn zitten. Bekijk het eens anders: verschillen vullen elkaar aan en zo word je een goed team! Zonder elkaar dingen te verwijten.

5. Je lette niet op!
Tja, een ongeluk zit in een klein hoekje. Maar een fout maakt je partner vast niet met opzet. Deze uitspraak kan je maar beter voor je houden voordat je partner om zijn beurt uit zijn slof schiet...

Wat heb jij wel eens iets tegen je partner gezegd wat niet goed viel? Vertel je verhaal!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je