Snap
  • Mama

5 -- de behoefte wint, ach het is niet anders

We voelen ons allebij niet begrepen en kunnen met elkaar niet zo goed over onze gevoelens praten.

S'avonds halen we chinees op weg ernaartoe stop ik bij een tankstation. ik ben al maanden gestopt met roken omdat we heel graag een kindje willen. Maar de behoefte wint het nu, ik voel me net een puber die stiekum moet roken. Ik weet hoe erg Dennis er van gruwelt. Maar ik heb er nu even totaal geen boodschap aan. Ik haal de chinees en rij terug naar huis.

Dennis en ik kunnen weinig van elkaar velen. We voelen ons allebij niet begrepen en kunnen met elkaar niet zo goed over onze gevoelens praten. Als Dennis zich rot voelt draait hij van die duitse schreeuwmuziek. Als dat opstaat weet ik dat ik me beter even op de achtergrond kan houden. Ik moet zeggen dat dat niet mijn sterkste kant is eerlijk gezegd. Maar nu, nu heb ik ook behoefte aan rust. Dus ik neem de hondjes mee en ga naar het park. Die 2 beestjes geven me zoveel troost. Zei hebben geen mening. Ze zijn er altijd en ze zijn altijd lief!

De volgende ochtend krijgen we een belangrijk bericht! Ik sta eerste voor een nieuwe woning. We kunnen s' middags al meteen kijken. Kijk, weer wat positiefs om naar uit te kijken!!