Snap
  • Mama

49-- hoe kan ik nou vlinders voelen?

Jesse, wauw, wauw en nog eens wauw! Ik voel vlinders, hoe kan dat nou?!

Als ik binnenkom zie ik hem meteen staan. Wie is die knappe vent? Ik heb hem nog nooit gezien. En ik ken toch al Sam haar vrienden wel zo'n beetje. Hij staat tegen de koelkast geleund in gesprek met mijn vader. Als of er niets aan de hand is groet ik hem. Mijn hart maakt een sprongetje als hij mij een hand geeft en feliciteert. Hij klinkt zelfs knap.

Ik ga op de bank naast Sam zitten en probeer haar stiekem uit te horen over die knappe gozer aan de andere kant van de kamer.

Ze laat tussen neus en lippen door vallen dat Jesse (zo heet hij dus!) nou niet bepaald relatie materiaal is. Dat hij alleen op hele knappe vrouwen valt en vooral zijn pik achterna loopt. En al meer vrouwen heeft gehad als dat ik boeketten heb gemaakt.

Wat ze zegt gaat aan me voorbij. Het maakt me niet uit wat ze zegt, wauw wat een verschijning. Ookal is het voor 1 avond dat zie ik dan wel weer. Hele Dennis ben ik in 1 klap vergeten.

Jesse gaat naar huis en ik krijg nog een knipoog voor hij de deur uitloopt. (Wauw.. Smelt!) ik besluit dat het voor mij ook tijd is om te gaan. Ik loop nog langs Sam om te groeten en vraag of ze Jesse mijn nummer wil geven. Dan zie ik snel genoeg of hij wel of niet interesse heeft.

Ik val inslaap met hele fijne vlinders in mijn buik. Hoe kan dat nou? We hebben amper 3 woorden gewisseld?

7 jaar geleden

Hahahahahaha er bestaan ook goede bad boys gelukkig ;-)

7 jaar geleden

Haha, blijkbaar is dat nou eenmaal mijn type :-)

7 jaar geleden

Die bad boys ook hè ;-)