{{ message.message }}
{{ button.text }}

47-- vrienden voor het leven??

Of het nodig was weet ik niet. Of het handig was ook niet. Maar het lucht wel op.

Afbeelding blog '47-- vrienden voor het leven??' Achtergrond blur afbeelding

Uiteindelijk wil Sam natuurlijk weten wat er aan de hand is.

Ik begin te vertellen en raaskal zinnen zonder dat ik adem. Ik stop af en toe om een slok wijn te nemen. Sam zegt niets en luistert aandachtig.

Voor ik het weet ben ik bij het stuk over vandaag. Dat ik toch weer met hem in bed ben beland. Sam haar gezicht vertrekt. "Nik?! Verdomme! Na alles wat er is gebeurd. Na wat ik je heb verteld. En god weet wat er nog meer is gebeurt?! Hoe kun je zo stom zijn?! Pff, ik heb hier geen zin in hoor. Je moet er gewoon mee stoppen. Punt!"

Nu is het mijn beurt om om te slaan. Sorry hoor. Maar jij kon hem niet eens weerstaan toen je geen gevoelens had en hij de vriend was van je beste vriendin! Bij mij speelt er tenminste nog een stukje liefde en verleden. Ik deel een belangrijk stuk van mijn leven met die lul. Jij was gewoon geil. Dus ga mij nou niet wijs de les lezen. Ik heb een vriendin nodig. Geen bedweter. Nog net niet stampvoetend loop ik de deur uit..

Eenmaal thuis duurt het even voor ik kalmeer. Dat is er tenminste uit..

(Maar was dit nou wel nodig?!)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je