{{ message.message }}
{{ button.text }}

46-- het is nu echt klaar..

Een vriendin, een glas wijn en iets met inslaan als een bom. Ineens komt het echt binnen. Nu is het klaar.

Afbeelding blog '46-- het is nu echt klaar..'

Ik huil bij het verzenden van dit bericht. Voor mijn gevoel moet ik dit doen. Ten eerste laat Dennis mij niet zomaar los. Hij houd net zolang vol tot ik opgeef. Maar dat gaat niet meer gebeuren. Daarnaast is het tijd dat hij op zijn plek word gezet. Wie denkt hij wel niet dat hij is?

Ik moet andere dingen gaan vinden om me op te richten, deze situatie is slopend. Ik moet voor mezelf opstaan en er voor eens en voor altijd mee stoppen. Hoe moeilijk ik dat ook vind op dit moment.

Ik besluit langs Sam te lopen. Ik kan nu wel een goede vriendin gebruiken.

Als ik binnenkom ziet ze meteen dat er iets aan de hand is. De tv gaat uit en de wijn komt tevoorschijn. Eerst geeft ze me een troostende knuffel. De tranen stromen over mijn wangen. Verder zeg ik niets..

In eens slaat het in mijn hoofd in als een bom. Vandaag was echt het einde van Dennis en mij. Het allerlaatste deel is nu klaar

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je