Snap
  • Mama
  • peuter
  • doorslapen
  • Osteopaat

#45 Een peuter met slechte nachten? Onze oplossing!

Heb je een peuter die nog steeds niet doorslaapt? Ons jongste mannetje word in Juli 2 en slaapt nog niet door, we hebben van alles geprobeerd maar niks leek te helpen.. Leek ja... we hebben de oplossing
5 jaar geleden

Ik werk op een dagverblijf en stuur ouders daar soms heen, heel vaak werkt het. Ik heb het zelf ook gedaan bij mijn zoontjes, hele andere kinderen na de behandelingen! Laatst kwam een moeder met een verhaal, die legde bepaalde stenen onder het bed van haar kindje deze hadden een bepaalde kracht en sindsdien slaapt het kindje door! Ook een vriendin van me heeft ze voor haar kinderen en zegt dat het werkt. Mijn collega heeft ze ook besteld en merkt al verschil. Dus wie weet voor iemand een tip... Earthmineralen zijn het. (een steen onder een bed, baat het niet dan schaadt het niet...)

5 jaar geleden

Ik ben zó blij geweest met mijn osteopaat dat ik me voorgenomen heb om bij een volgend kindje éérst deze te bellen, en daarna pas de kraamhulp. Mijn arme zoon heeft 3 maanden met een zere nek gezeten en huilde daarom de hele dag. 3 behandelingen later had ik een compleet ander kind. Inmiddels is ie bijna 15 maanden, en slaapt ie vaak de klok rond.

5 jaar geleden

Daan slaapt ook nog niet door. Vaak even beetje lauw water snachts in z’n flesje en dan slaapt hij zo verder. Soms wordt hij huilend wakker en dan even knuffelen en speen en slaapt ook weer verder. Dus hij slaapt niet door maar is verder geen probleem gelukkig. Hopen dat de ostheopaat goed blijft helpen. Lijkt me echt heel zwaar.

5 jaar geleden

Zo zweverig vond ik het eigenlijk niet ? Ons dochtertje had ook veel klachten waaronder slecht slapen, niet willen liggen, reflux... Een osteopaat kijkt m.i. meer naar het geheel ipv naar 1 klacht. Zo was het bij ons een aantal blokkades in haar nekje door zware bevalling, daardoor last van tongspier en niet goed kunnen aanhappen met BV en lucht mee zuigen, wat resulteerde in die reflux klachten. Na 2 behandelingen gingen we al met een heel ander kind naar huis. ?