{{ message.message }}
{{ button.text }}

#45 Een peuter met slechte nachten? Onze oplossing!

Heb je een peuter die nog steeds niet doorslaapt? Ons jongste mannetje word in Juli 2 en slaapt nog niet door, we hebben van alles geprobeerd maar niks leek te helpen.. Leek ja... we hebben de oplossing

Afbeelding blog '#45 Een peuter met slechte nachten? Onze oplossing!' Achtergrond blur afbeelding

Toen ik nog zwanger was van Anouk werd het me teveel. Die korte nachtjes waarin ik continue naar Justin moest omdat hij weer huilend wakker werd. Inmiddels hadden we van alles geprobeerd, zelfs bij ons in bed werkte niet. (Daar maakte hij een spelletje van met verstoppen onder de dekens) en een campingbedje op onze kamer gaf hetzelfde effect als zijn bed op zijn eigen kamer.

Uiteindelijk doodop en na weer zo'n nacht besloot ik een afspraak te maken bij een osteopaat. Met het idee baat het niet,dan schaad het niet. Want veel erger kon het niet meer worden. Hij heeft in December 2 behandelingen gehad en in Januari nog 1 en hij sliep door!! Hij heeft ruim 3 maanden echt iedere nacht doorgeslapen. Vanwege alle hectiek had ik niet nog een afspraak gemaakt (wat ze al had aangegeven dat waarschijnlijk wel nodig was) dus misschien dat het daarom 'maar' 3 maandjes was. Inmiddels begonnen de problemen weer langzaam terug te komen en heb ik nachtenlang, huilend van frustratie en omdat ik mijn geduld verloor.. in mijn bed gelegen 3n geluisterd naar zijn gehuil. Ik was moe, hij ook, maar hij sliep gewoon niet. En na tig keer naar hem toe te zijn geweest verloor ik mijn geduld en was bang hem iets aan te doen. Dit zou ik nooit doen, maar het feit dat hij in zijn ledikant stond te huilen en ik in mijn eigen bed lag te huilen zegt genoeg denk over de situatie ..

Dus gisterennacht weer online een afspraak ingepland bij de osteopaat.. we konden 'S ochtends meteen terecht. Dus ik ben gisteren geweest met hem... en vannacht? Enkel om 20.00 nog even wat gehuil en toen doorgeslapen tot 6.15!! Wat was/ben ik hier ontzettend blij mee zeg. Weer even een beetje bijkomen!!

Nog meer mama's met slecht slapende kindjes? Wat is jullie oplossing?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je