{{ message.message }}
{{ button.text }}

Opnieuw moeder, en dat op je 43ste

25november2011 ben ik opnieuw moeder geworden van een zoontje, het risico was groot.. lees verder.

Afbeelding blog 'Opnieuw moeder, en dat op je 43ste'
25november2011 ben ik opnieuw moeder geworden van een zoontje, het risico was groot..Met een vlokkentest is er geen afwijking gevonden,en de kleine is een klein wondertje.

Opnieuw moeder

Met een dochter van 13 en een dochter van 11 jaar is dit wondertje ook erg welkom. Ook al is het soms wel wat ingewikkeld pubers en een baby.  Het is alles opnieuw, maar ook alles nog een keertje te mogen meemaken. Woordjes, eerste stapjes, Geweldig! Ik voel me nog niet zo oud, maar besef wel dat het wel mee speelt. Zo heeft hij geen opa en dat vind ik wel jammer.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je