Snap
  • Mama

43-- Dennis heeft spijt deel #2

Even heel even voelt het echt oprecht. Totdat.. zie je wel, hij veranderd nooit!

Mijn hoofd maakt zoals gewoonlijk weer overuren. Ik kijk Dennis aan en ben stil. 

"Voel jij dat dan niet Nik? Wat wij hebben. Dat is toch uniek?"

Ik kan me de tijd nog herinneren dat Dennis zei; "ik wil je handtekening Nik, de komende 80 jaar hoor jij bij mij. Ik hou zo intens veel van jou! Met jou ga ik oud worden."

Ik laat me meeslepen in al mijn emoties en voor ik het goed en wel doorheb belanden we samen in bed. Het voelt fijn. Wat heb ik dit gemist.

Daarna liggen we nog een uur alleen te kijken naar elkaar. Ik blijf het een mooie man vinden. Al is hij de afgelopen jaren wel een hoop veranderd qua uiterlijk.

Ik besluit dat voor ik weg ga ik nog even onder de douche spring. Als ik de warme waterdruppels langs mijn lijf voel druppelen gaat de bel. Het duurt niet lang voor ik doorheb wie dat moet zijn. Het is zijn vriendin. En dan gaat er bij mij eindelijk een knop op. 

7 jaar geleden

Wouw wat een eikel.

7 jaar geleden

OMG! Dit meen je niet....

7 jaar geleden

Ach het was wel een beetje mijn eigen schuld. Had het kunnen weten natuurlijk. Gelukkig kom je overal alleen maar sterker uit. Alhoewel ik hierna nog wel wat stoms heb gedaan :-(

7 jaar geleden

het spijt me, dat je dat ook nog mee moest maken. Je hebt het duidelijk geleerd op de harde manier. Maar misschien minder hard dan dat hij het weer had gedaan na een paar maanden..