{{ message.message }}
{{ button.text }}

42. me-time

een hobby, een bezigheid, zelf vind ik alles wel leuk maar zet nooit iets (lang) door, haken, breien, puzzelen allemaal gepasseerd maar geef het (te) snel op. Heb me altijd goed vermaakt met tv series, boekje lezen of vriendinnen en dergelijk maar nu lijk ik toch echt iets gevonden te hebben...

Afbeelding blog '42. me-time' Achtergrond blur afbeelding

Een beetje vreemde hobby, taarten maken..voor iemand als ik.
ik hou namelijk helemaal niet van zo van zoet en/of taarten eten (ben echt van het hartige spul) maar het maken ervan brengt me echt ontspanning. Vorig jaar december heb ik voor het eerst een fondant-taart gemaakt (onderste foto).
Een taart voor mijn zoontje die 2 werd met als thema (autorobot) Poli (was die op dat moment gek van).
Dit jaar vroeg ik wat voor taart wil jij dat mama voor jou verjaardag maakt.
Antwoord: een snoepjestaart...dus ik googlen en dacht hoe ga ik dat nu aanpakken.
Uiteindelijk een workshop gevolgd waar we een hele leuke avond hadden en een candy dripe cake (bovenste foto) kon mee naar huis...
De taart is ondertussen (bijna) op maar het antwoord is veranderd in een Appeltaart dus ik denk dat we samen een appeltaart gaan bakken binnenkort. (wat er uiteindelijk voor zijn verjaardag komt weet ik nog niet:P)
Maar op die avond ontdekte ik dus dat dit me echt ontspanning geeft, creatief en voor jezelf bezig zijn heerlijk.
sta alweer ingeschreven op een nieuwe workshop fondanttaart christmas edition.
Zoals je ziet op onderste foto kan ik wel wat tips/trics gebruiken om dit wat mooier en strakker te maken en heb ik meteen een toetje voor 1 van de kerstdagen.
Ook wil zelf thuis wat gaan oefenen en gewoon voor de leuk en wie weet wat er ooit nog van komt....
binnenkort ben ik zelf jarig en heb ik op mijn verlanglijstje al wat dingen neergezet die me helpen bij het (makkelijker) taarten/cupcakes maken.
Mijn idee voor nu is dat ik geen kadootjes meer koop maar als je me uitnodigt voor je verjaardag (en ik heb tijdvan te voren) krijg je een mooie taart:P
dus jullie zijn gewaarschuwd haha


Afbeelding blog '42. me-time'

fondant taart december 2017

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je