{{ message.message }}
{{ button.text }}

42-- Dennis heeft spijt.

Dennis heeft spijt en ik mis hem nog steeds. Is er dan toch nog een kans dat het goed komt?!

Afbeelding blog '42-- Dennis heeft spijt.' Achtergrond blur afbeelding

Hij blijft lang stil voor hij gaat praten. Het begint over koetjes en kalfjes. Hoe het nu gaat met ons allebei. En hoe het op mijn werk gaat.

Opeens valt hij stil. Het duurt even voor hij de moed heeft verzamelt om het te vertellen.

"Nik, ik heb een fout gemaakt. Ik ben zo stom geweest. Ik had jou toch nooit moeten laten gaan. Jij bent de vrouw waar ik mee wil trouwen. Waar ik oud mee wil worden. Waar ik de rest van mijn leven mee wil delen. Ik heb zo'n spijt van alles wat er is gebeurd. Ik doe alles om het goed te maken."

Ik geef geen antwoord en kijk hem sprakeloos aan. Dit is niet wat ik had verwacht.

Hij gaat dicht bij me zitten en begint me te zoenen. Het voelt zo vertrouwd. Het voelt zo fijn. In Dennis zijn breed gespierde armen voel ik me veilig. Alsof de wereld me niets kan maken. Het voelt alsof de afgelopen maanden niet plaats hebben gevonden. En of het weer is zoals het ooit begon.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je