Snap
  • Mama

42-- Dennis heeft spijt.

Dennis heeft spijt en ik mis hem nog steeds. Is er dan toch nog een kans dat het goed komt?!

Hij blijft lang stil voor hij gaat praten. Het begint over koetjes en kalfjes. Hoe het nu gaat met ons allebei. En hoe het op mijn werk gaat.

Opeens valt hij stil. Het duurt even voor hij de moed heeft verzamelt om het te vertellen.

"Nik, ik heb een fout gemaakt. Ik ben zo stom geweest. Ik had jou toch nooit moeten laten gaan. Jij bent de vrouw waar ik mee wil trouwen. Waar ik oud mee wil worden. Waar ik de rest van mijn leven mee wil delen. Ik heb zo'n spijt van alles wat er is gebeurd. Ik doe alles om het goed te maken."

Ik geef geen antwoord en kijk hem sprakeloos aan. Dit is niet wat ik had verwacht.

Hij gaat dicht bij me zitten en begint me te zoenen. Het voelt zo vertrouwd. Het voelt zo fijn. In Dennis zijn breed gespierde armen voel ik me veilig. Alsof de wereld me niets kan maken. Het voelt alsof de afgelopen maanden niet plaats hebben gevonden. En of het weer is zoals het ooit begon.

7 jaar geleden

Om jullie niet te lang in spanning te houden zal ik vanavond deel 2 plaatsen..

7 jaar geleden

geen idee hoe je toekomst eruit ziet, want dit is natuurlijk het verleden en daarom ben ik wat voorzichtig. Maar ik ben heel erg bang dat dit type man na een poosje dezelfde fout ingaat. Lieverd, ik hoop zo voor je dat je niet gekozen hebt voor de makkelijke tijdelijke zekerheid van terug naar hem te gaan. Maar als je dat wel hebt hoop ik dat jullie hulp hebben kunnen zoeken en het nu gewoon goed gaat...

7 jaar geleden

Neeeeeee!!! Doe het niet!!!