{{ message.message }}
{{ button.text }}

4 kids in nog geen 4 jaar!

Afbeelding blog '4 kids in nog geen 4 jaar!' Achtergrond blur afbeelding

Hoe ik in nog geen 4 jaar tijd ineens 4 kinderen had.

Oké laten we eerlijk zijn. 2 zijn dan niet echt van mij maar ze maken wel echt deel uit van ons gezin en ik hou net zoveel van ze als onze jongens.

Mijn vriend en ik zijn nu 3,5 jaar samen. Hij is mijn eerste echte liefde, (we leerden elkaar kennen in 2003) maar de eerste x dat we samen waren liep dat na 2,5 jaar stuk omdat we nog veels te jong waren. Uiteindelijk hebben we elkaar weer teruggevonden in 2017 en hebben nu een zoon van 2,5 en nog een zoon van bijna 3 maanden. Uit een vorige relatie heeft hij nog een dochter (7jaar) en zoon (5jaar) ik zal verder niet teveel informatie over deze 2 schatjes verstrekken i.v.m hun privacy.

Op het begin vond ik het erg moeilijk. Het idee dat hij al kinderen had en niet met mij. Ook was bang dat ik zelf geen kinderen kon krijgen. Ik had het namelijk al eerder geprobeerd in vorige relaties en daar was niets uit gekomen. Maar stel dat ik ze wel kon krijgen leek het me ook lastig dat hij dit alles al had meegemaakt terwijl voor mij alles nieuw zou zijn.

Toendertijd was het ook allemaal lang leve de lol. Ik dronk elke dag, sliep niet voor 4 uur in de nacht en soms dacht ik zelfs "misschien ben ik helemaal niet gemaakt om kinderen te dragen en al zeker niet te baren" (Het idee alleen al)

Ik was bang voor de verantwoordelijkheid die ik ineens zou hebben en of ik dat wel kon.. voor 2 kindjes zorgen die niet van mijzelf waren. Maar goed, die 2 kinderen die waren er nou eenmaal al, we klikte super goed en ik was zo verliefd dat ik deze stap wel aandurfde. En gelukkig maar want ik zou ze niet meer weg kunnen denken!

In oktober 2017 bleek ik na een paar maanden samen zijn onverwachts zwanger van onze eerste zoon, kort nadat ik op onderzoek was gegaan bij de huisarts omdat ik bang was geen kinderen te kunnen krijgen. Wauw. Zwanger en zo snel al!

Ondertussen is onze 2de zoon geboren en beide jongens kunnen geen betere broer en zus wensen. Ja het is soms wat chaotisch als alle 4 de kinderen thuis zijn, maar dat hoort er nou eenmaal bij. 

Ik kan me geen wereld voorstellen zonder al deze kids en ben zo blij dat ik heb gekozen om er volledig voor te gaan toendertijd! ♡ 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je