{{ message.message }}
{{ button.text }}

4 kids alleen opvoeden

Rollercoaster

Afbeelding blog '4 kids alleen opvoeden'

Begin januari dit jaar ben ik na een zware zwangerschap met veel ziekenhuisopnames prematuur bevallen van een dochtertje d.m.v. een spoedkeizersnede. Een week na de bevalling was ik weer thuis en mocht ik weer volop als vanouds het hele huishouden runnen. Samen met mijn 4 kids van 15, 14 , 6 en mijn newborn. Ik had dit een jaar geleden h茅茅l anders voor me gezien. Ik had niet verwacht dan manlief me tijdens de zwangerschap in de steek zou laten en nooit meer naar me om zou kijken na een relatie van 10 jaar met inmiddels 2 kids. 

Er ging zoveel door me heen en ik had geen tijd om bij de pakken neer te zitten, want mijn kinderen moesten naar school, het huishouden moest gedaan worden, er moest gekookt worden en de kids moesten naar sport en naar alle andere afspraken.

Na 3 maanden was het allemaal gewoon te zwaar. Ik was gewoon z贸 moe en langzamerhand haalde ik ze van sport af en ging ik steeds meer dingen afzeggen en minder werken, omdat ik maar 1 ding wilde en dat was slapen. Nu, 4 maanden later, probeer ik alles wat er gebeurd is een plekje te geven.

Mijn ziekenhuisopnames, de geboorte van mijn premature baby, mijn partner die er niet meer is en dat ik alles alleen moet doen. Ik heb helemaal geen tijd voor mezelf meer. Ik mis mijn me-time, maar ik moet door.

Zijn er meerdere single moms met 4 kids? 

Hoe ziet jullie leven eruit en wat zijn jullie plannen en tips voor de zomervakantie?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je