{{ message.message }}
{{ button.text }}

4 -- het is vreemd, ik ben er wel maar ook weer niet.

Gelukkig is het op een uitvaart niet vreemd om te huilen en hoef ik mijn tranen aan niemand uit te leggen.

Afbeelding blog '4 -- het is vreemd, ik ben er wel maar ook weer niet.' Achtergrond blur afbeelding

De rest van de week verloopt als een soort waas. Er moet een hoop gebeuren en geregeld worden. 

Ik ben bloemist dus mag voor de hele familie het rouwwerk maken en eerlijk gezegd voelt dat naast dat het fijn is om mijn gedachte even op iets anders te richten als een zware last. Ik heb hiervoor nog nooit zoveel rouwwerk gemaakt voor mensen die zo dichtbij staan. Maar ik ben goed in wat ik doe en daar richt ik dus ook mijn vertrouwen op. 

Het is allemaal teveel om in 1 keer te handelen, op vrijdag is de uitvaart van Dennis zijn opa en we moeten al vroeg de deur uit. Het is een mooie dag en de uitvaart is prachtig geregeld. Als ik na de plechtigheid naar de wc ga voel ik plots een enorme kramp.. Ik verlies klonten bloed en kan mijn huilen niet bedwingen. Ik verloor daar mijn kindje. Nu is hij/zij echt weg.. 

Gelukkig is het op een uitvaart niet vreemd om te huilen en hoef ik mijn tranen aan niemand uit te leggen. Als Dennis mijn lijk witte gezicht ziet als ik van de toilet af kom zegt dat hem genoeg. S'middags gaan we mee naar het huis van zijn tante met de hele familie om mooie verhalen over opa op te halen. Het is vreemd, ik ben er wel maar ook weer niet.  

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je