{{ message.message }}
{{ button.text }}

3x gepimpte warme choco

De winterdagen zijn van start gegaan de dagen zijn korter en donkerder. Heerlijk dus om ’s avonds te genieten van 'n warme mok choco!

Afbeelding blog '3x gepimpte warme choco' Achtergrond blur afbeelding

Warme chocolademelk. Ik vind het heerlijk. Vooral als mijn man het voor me maakt. Hij heeft een geheim recept, die hij uiteraard niet met me deelt. Mijn tips wil ik wél delen, en wel met jullie! Máár, eerst maar eens vertellen hoe dat nou moet.

De basis: Doe één eetlepel cacaopoeder in een mok. Als je van extra zoet houdt, roer er dan 20 gram suiker doorheen. Voeg vervolgens een klein scheutje melk toe en roer het glad. Breng per mok 200 ml volle melk al kloppend aan de kook tot de melk gaat schuimen en roer de hete melk door het cacaomengsel. Hmmm! Je ouderwetse warme choco is klaar!

Geen zin in traditioneel? Probeer dan een twist!
Deze zijn te lezen op mijn blog:

https://buttydaantje.wordpress.com/2015/12/09/gepimpte-warme-choco/

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Voeding

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je