{{ message.message }}
{{ button.text }}

3FM Serious request wake-up call

Kijk ook eens naar de armoede in ons eigen land, De cijfers van de voedselbanken die een wachtrij hebben zeggen genoeg

Afbeelding blog '3FM Serious request wake-up call'

Ieder jaar zie ik dat 3fm zich enorm inzet voor een goed doel. Hier worden miljoenen mee opgehaald en veel goeds gedaan voor de feestdagen.

De bezoekers bij het glazen huis staan dagenlang door weer en wind in de kou feest te vieren en voor de camera's te lachen, dansen en zingen. Waarbij het lijkt alsof het één groot feest is.

De doelen worden ieder jaar met zorg uitgekozen, en ieder jaar gaan er stemmen op over het leed in ons eigen land, wanneer wordt het geen ver van ons bed maar eens dichtbij huis verhaal? Want juist die verhalen zijn de meest verschrikkelijke.

Honderduizenden gezinnen bij de voedselbank en ontelbare gezinnen die er net buiten vallen. Doordat ze bijvoorbeeld 10 euro teveel aan inkomen hebben. In Nederland leven 1.3 miljoen mensen op of onder de armoedegrens.

Denk daar ook eens aan als er weer voor 50 euro een plaatje wordt aangevraagd. Dat is het weekgeld van 1.3 miljoen gezinnen in Nederland.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je