{{ message.message }}
{{ button.text }}

39-- je alleen voelen in een kamer vol mensen.

Al die goedbedoelde berichten. Allemaal leuk en aardig. Maar waar zijn al die mensen als je ze nodig hebt?

Afbeelding blog '39-- je alleen voelen in een kamer vol mensen.' Achtergrond blur afbeelding

Ondertussen is het aftellen begonnen en zit iedereen gezellig bij elkaar. Om 12 uur word er uitbundig geproost en gezoend.

Ik heb nooit geweten dat je je zo alleen zou kunnen voelen terwijl er zoveel mensen om je heen zijn. Op dit moment.. wil ik alleen maar huilen.

Ik zeg iedereen gedag en pak mijn jas. Als ik richting huis loop probeer ik mijn moeder te bellen. Het duurt even voor ik er door heen kom. Maar voor de verandering neemt ze haar telefoon weer eens niet op.

Als ik op mijn kamer kom zit daar mijn lieve trouwe boef. Hij had zich ingegraven in mijn sjaal. Hij is dolenthousiast dat ik thuis ben.

En dan komen alle emoties van het afgelopen jaar weer boven. Ik voel me dom.. bedrogen.. in de maling genomen.. egoïstisch.. vernederd.. en vooral heel erg alleen.

Mijn telefoon blijft rinkelen van alle goedbedoelde nieuwjaarswensen. Op dit moment zou ik niets liever willen als gewoon verdwijnen. Al die goedbedoelde berichten. Allemaal leuk en aardig. Maar waar zijn al die mensen als je ze nodig hebt?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je