Snap
  • Mama

38-- vergeven, vergeten, 1 van de twee moet wel lukken.

Op oudjaar avond kijk ik altijd terug op het afgelopen jaar. Het is geen makkelijk jaar geweest.

De werkweek zit erop, ik heb geprobeerd om zo weinig mogelijk bezig te zijn met het nieuws wat ik van Sam heb gehoord. Vanavond is het oudejaarsavond.

Op oudjaar avond kijk ik altijd terug op het afgelopen jaar. Het is geen makkelijk jaar geweest.

Oudjaar avond vorig jaar luide ik in met kinder champagne. Ik proostte met Dennis op het jaar waarin wij voor het eerst papa en mama zouden gaan worden. Het jaar waarin onze grootste droom werkelijkheid zou gaan worden. Ruim 11 weken was ik zwanger. Super trots, super blij. Het jaar kon niet beter van start gaan. Ons leven was prachtig. Maar als ik toen had geweten wat het jaar me zou brengen. Had ik bij die vallende ster die ik toen zag, vast iets anders gewenst.

Mijn vader roept dat ik nu toch wel eens aanstalten moet gaan maken. Mijn make-up zit erop. Mijn nieuwe jurkje wat me nu verdomd goed staat is aan. En we gaan opweg naar het eind van de straat.

Er word wijn ingeschonken voor me. En dan komt Sam binnen. Ergens voelt het ongemakkelijk. Maar ik besluit te gaan praten met haar. "Ik wil geen ruzie meer. Er is niemand die me zo goed kent als jij. Je hebt een fout gemaakt. En vergeten kan ik dat nog niet. Maar ik ga men best doen om je te vergeven. Want daarnaast.. ik heb je ook gewoon nodig. Ik kan toch niemand vinden die zo gek is dat ze me begrijpt?!"

Sam lacht terwijl er een traan over haar wang loopt en geeft me een knuffel. Ik heb jou ook gemist Nik! 

7 jaar geleden

Ok, dan heb ik die blog gemist denk ik.

7 jaar geleden

Mijn eerste blog begon bij mijn laatste miskraam. In totaal waren het er 3..

7 jaar geleden

Wow je was al zwanger van hen? Dat had ik even gemist denk ik. Heel veel sterkte iig