{{ message.message }}
{{ button.text }}

#37: Hoe gaat het met ons..?

Tja, het jaar is nog niet voorbij of we hebben al veel te verwerken

Afbeelding blog '#37: Hoe gaat het met ons..?' Achtergrond blur afbeelding

Hoe gaat het nu met ons. 2018 is bijna ten einde en wij hebben goede en slechte dingen meegemaakt. Ik hoop dat 2019 ons wat meer geluk geeft/gunt.

Wel 1 positief nieuws is dat Milan 100% van de medicijnen af is! En daar zijn wij trots op! Hij groeit en ontwikkelt zich hartstikke goed. (Ze hadden slechter verwacht). In november controle in ziekenhuis in Tilburg en in Januari nog een scan, echo, bloed en urine onderzoek in het WKZ in Utrecht.

Helaas wil hij nog niet helemaal goed doorslapen. Het in slaap komen is geen probleem. Maar 's ochtends om 05.00 uur is het hier al feest in huis. Op Milan zijn manier, want wij willen slapen! Haha. Later in bed leggen is ook geen optie want dan word hij nog steeds zo vroeg wakker. Ligt er nu tussen 19.00 uur en 19.30 uur in bed. Hopelijk gaat het uitslapen nog komen. Zie nu wel op als over paar weken de klok 1 uur terug gaat haha :-(

Ook kregen wij goed nieuws, althans dat dachten wij. Wij waren zwanger van ons 2e wondertje. Een broertje of zusje wilden wij heel graag voor Milan en waren ook dolblij met de test. Helaas hebben wij met 8,5 weken zwangerschap (ongeveer, precies weet ik niet) een miskraam gehad. En voor alsnog moeilijk te bevatten.

Met Milan gaat het fantastisch en dan gaat het met ons ook (redelijk)Goed!! Wij genieten elke seconde, elke minuut en elk uur van ons kleine boefje en hij maakt grote sprongen vooruit.

Wij zijn enorm trots op hem!!

Hopelijk word 2019 ons jaar! Met alleen maar positief nieuws!!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je