{{ message.message }}
{{ button.text }}

35-- gewoon een weddenschap

Een lekker wijf? (Ik weet nog niet of ik dat als compliment zie) En je had wat voor hoop?

Afbeelding blog '35-- gewoon een weddenschap' Achtergrond blur afbeelding

Wel zo netjes vind ik zelf om jeff ook te vertellen waarom het niets gaat worden. Ik kan er niet zoveel anders van maken. Ik ben niet verliefd. En zolang mijn hoofd zo vol zit is daar ook geen ruimte voor. Ik vind het lastig om hem te bellen. Dus ik besluit naar hem toe te rijden.. waarom na een eerste date zoveel moeite doen, om iets af te kappen zou je denken. Tja, ik heb de afgelopen maanden fout op fout begaan. En mensen genoeg gekwetst. Ik wil dit netjes afsluiten.

Jeff is blijkbaar niet gewend aan afwijzing en reageert boos. Hij vind dat ik dit eerder had kunnen bedenken. Dat is misschien wel zo, maar waar maak je je zo druk om?! Het was 1 date. Op aandringen van hem notabene. Alsof je van te voren kunt weten of je wel of niet verliefd word? (Was het maar zo makkelijk.)

Als hij boos word gaat er opeens een belletje bij mij rinkelen. Zijn ogen staan net zo als die van Dennis als hij kwaad word. Ineens weet ik waarom hij me zo bekend voor kwam. De avond dat ik Dennis leerde kennen, toen was hij met Jeff. Ik had destijd weinig oog voor hem. Was veel te druk met Dennis. Maar wat moet hij dan nu opeens van mij?

Ik weet niet wat ik er van moet denken. En mijn gedachtes razen door mijn hoofd. Voor ik goed en wel door heb wat er gebeurd begint Jeff te lachen.

"Het duurde wel lang hé, voor je het doorhad?" Voor ik wat doorhad? Jeff kijkt triomfantelijk en zegt ;"Die avond, toen je Dennis leerde kennen. Hadden wij een weddenschap. Wie je mee naar huis zou krijgen. Het is hem niet de eerste avond gelukt. Maar het duurde niet lang. Spijtig want ik weet hoe hij is. En ik weet wat hij gedaan heeft de afgelopen jaren. Zonde van je tijd is het geweest. Ik dacht ik geef je nog een kans. Je blijft een lekker wijf. Dus ik had een beetje de hoop...."

Een lekker wijf? (Ik weet nog niet of ik dat als compliment zie) En je had wat voor hoop? Dat je met me in bed zou belanden? Dacht je dat ik het met iedereen deed omdat ik een mislukte relatie achter de rug heb? Of dacht je dat ik nu al zo wanhopig om seks verlegen zat dat ik wel toe zou geven? Nou nee dus! Je kan het vergeten. Ik ben niet zomaar een weddenschap. Of leuk voor een avond. Ik ben echt veel meer waard! Ik ga weg zonder nog om te kijken. Wat een sukkel.. Een weddenschap.. om een fles bacardi zeker?! Bah!

Ik besluit Jeff te laten voor wat het is en me bezig te houden met dingen die ik leuk vind.

Een wandeling op het strand met mijn lieve boef. Boef zeurt nooit, is altijd in voor een knuffel en voelt het haarfijn aan als ik me rot voel. Wat ben ik blij dat hij er is.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je