{{ message.message }}
{{ button.text }}

#34: Vrijdag de 13e (juli 2018)

Vandaag is dan de dag dat wij weer terug moeten naar het ziekenhuis.

Afbeelding blog '#34: Vrijdag de 13e (juli 2018)'

De dag begint al heel vroeg, Milan was al heel vroeg wakker en wij moesten pas om 11 uur in het ziekenhuis zijn dus dat werd een mega lange ochtend. Mijn man is om 0600 uur begonnen met werken en die zou om 1000 uur terug naar huis komen (ofja na mijn schoonouders want Milan is daar). Ik was er al wat vroeger zodat Milan nog even lekker kon spelen voordat wij gingen.

Eenmaal in het ziekenhuis liep onze tijd mega uit! Wij werden pas om 1130 uur geholpen. Ze hebben meteen een inwendige echo gedaan omdat ze dat 2 weken geleden ook hebben gedaan en ze dan beter zicht hebben om te kijken of het hartje nog klopt en of de baby is gegroeid.

Daar lag ik dan op de bank vol zenuwen. Maar hebben wij helaas het slechte nieuws gekregen dat het hartje niet meer klopt en wij dus een miskraam krijgen. Wij mochten meteen door naar de verloskundige om te kijken wat nu de opties zijn. (is mijn 1e miskraam, heb al een gezonde zoon van nu 2 jaar). Dus eenmaal bij de verloskundige kwam het nog een keer hard binnen dat het hartje niet meer klopt. Raar he... 2 weken geleden nog wel en nu gewoon niet meer. Kon het op dat moment nog niet helemaal bevatten en vond alles prima, volgens mij was ik niet helemaal aan het luisteren.

We hebben besloten dat we nog even afwachten om te kijken of mijn lichaam het vanzelf afstoot. Dat kan wel een paar weken duren. In Augustus gaan wij op vakantie en ze heeft me beloofd dat het voor onze vakantie allemaal achter de rug is. Zodat wij toch nog lekker kunnen genieten op vakantie. Dus nu is het afwachten maar weer hoe nu verder..

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je