{{ message.message }}
{{ button.text }}

32-- zingen, dansen, slapen, daten?

​2 minuten is genoeg. Maar wat hij nou precies gedaan heeft gedaan kan ik zo snel niet zien

Afbeelding blog '32-- zingen, dansen, slapen, daten?' Achtergrond blur afbeelding

We hebben leuk gedanst en een fijne avond gehad, daarnaast heeft hij een dijk van een stem en hebben we ontzettend veel lol gehad door samen te zingen. Niet dat ik dat kan, maar met een wijntje en goede muziek wil ik wel een poging wagen. Als ik weg wil gaan pakt hij mijn hand.

"Je gaat toch niet zomaar weg? Wanneer zie ik je dan weer? Zullen we nog eens afspreken?"

Ik weet niet of ik hier al zin in heb. Ik kom net uit een lange relatie. En heb niet zoveel behoefte aan een man nu. Al is het wel goed voor mijn ego dat er zo snel alweer interesse in me word getoond. En daarnaast., eerlijk gezegd weet ik niet eens zijn naam. Ik lach het weg en zeg dat als hij genoeg interesse in me heeft, hij me uiteindelijk wel terug vind. Maar nu ga ik naar huis.

Ik vond het een fijne avond. Maar dat was het naar mijn idee wel even.

Zoals je misschien al kon raden heeft hij mijn nummer in zijn telefoon gezet.

Voor ik de volgende ochtend goed en wel wakker ben heb ik al een berichtje van hem.

"Telt dit als gevonden? Ik heb in tijden niet zo'n goede klik met een vrouw gehad. Ga je met me uit? Jeff."

Hij heet dus Jeff, dat is 1 mysterie minder. En hij heeft gelijk. Een klik was er zeker. Maar ik ben hier nog helemaal niet aan toe. En dat zou niet eerlijk zijn.

Ik loop naar beneden waar mijn vader al gewassen en gestreken op de bank zit. "Je glimt Nik, heb je een leuke avond gehad? Of heb je gewoon een kater?" Ik heb een hele leuke avond gehad. "Fijn Nik, fijn dat je weer op de betere hand bent. Ik vond het verschrikkelijk om je zo verdrietig te zien. Ik weet niet wat je gedaan hebt gister, maar er staat een heel andere vrouw voor me!"

Mijn vaders woorden dansen door mijn hoofd. Als het zo duidelijk aan me te zien is. Misschien moet ik er dan toch maar een gokje op wagen?

Ik bericht hem terug, dat dit wel heel makkelijk was blijkbaar. Maar dat ik benieuwd ben om hem verder te leren kennen. Ach wie niet waagt wie niet wint toch? Voor hetzelfde geld laat ik de liefde van mijn leven aan mijn neus voorbij gaan.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je