{{ message.message }}
{{ button.text }}

#31: Verjaardag, moederdag & WKZ-utrecht.

Drukke week voor de boeg. Hopelijk komt het goed.

Afbeelding blog '#31: Verjaardag, moederdag & WKZ-utrecht.' Achtergrond blur afbeelding

Zo daar lig ik dan, in bed deze blog te typen en bedenken hoe ik me deze week voorstel. Afgelopen zaterdag 12 mei is Milan 2 jaar geworden. Een drukke peuter. Maar wel heel vrolijk en blij. En daar genieten wij natuurlijk van.

Wat heeft Milan toch genoten van zijn verjaardags feestje. Was druk met vrienden en familie om ons heen. En wat is hij toch verwend. Heerlijk om hem zo te zien genieten. Naar alle ellende die we de afgelopen 2 jaar hebben gehad hopen wij er na deze week een punt achter te kunnen zetten.

Mijn 2e moederdag dit jaar. En ook ik ben verwend met een mooie foto op aluminium van Milan op de glijbaan. En fijne moederdag dit jaar weer een op naar de rest van het jaar.

Maar goed mijn grootste angst is aankomende donderdag 17 mei 2018. Dan moeten wij weer naar het kinderziekenhuis in utrecht. (WKZ). Daar moeten wij al om 08.30 uur zijn. Dus dat wordt om 06.30 uur in de auto onderweg.

Eenmaal daar krijgt Milan weer een myctiecystogram. Moeilijk woord maar ik probeert het zo goed mogelijk uit te leggen. Om 08.30 uur krijgt Milan een katheter ingebracht. Dan gaan we naar de radiologie en mag er 1 van de ouders bij zijn die dan en schort om krijgt ivm stralingen van het echo apparaat.

Tijdens het onderzoek word er een contrast vloeistof in gespoten en worden er een hoop foto's gemaakt. Het is de bedoeling dat door het inspuiten van contrast vloeistof Milan de drang krijgt om te plassen en dat hij dat dan ook doet tijdens foto's maken of en echo.

Naar ongeveer 30 minuten is dit onderzoek klaar en mogen wij de ruimte verlaten. Gelukkig krijgen wij dezelfde dag de uitslag en het verlossende woord. Mogen wij naar 2 jaar stoppen met de medicijnen of moeten wij nog doorgaan??

Ik ben benieuwd en een beetje angstig. Want wie zegt dat het naar het stoppen van de medicijnen alle problemen weg zijn?? Komen wij dan niet weer in het ziekenhuis terecht met weer een nierbekken ontsteking?? Gaat het nu wel Goed? Kan Milan en mooie en gezonde toekomst tegemoet? Er zijn een hoop vragen die er door mijn hoofd spoken. Maar we wachten eerst donderdag af.

Duimen jullie mee op en goede afloop??? Jullie horen mijn deze week nog over de uitslag!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je