{{ message.message }}
{{ button.text }}

31-- is dit nu wel al slim?!

Daar zit ik dan, het voelt onwennig om hier te zijn. Er liggen hier een hoop herinneringen.

Afbeelding blog '31-- is dit nu wel al slim?!'

Ik ben redelijk aan de vroege kant en bestel maar meteen een wijntje.

Aan de andere kant van de bar zit een hele knappe vent. Hij komt me bekend voor. Maar ik kan niet zo goed plaatsen waar ik hem ook alweer van ken.

Na een half uur komt hij me wat te drinken aanbieden. Hij vraagt waarom ik alleen ben en dat vraag ik me eigenlijk ook af. Ondertussen had chantal hier allang moeten zijn. Ik stuur haar nog een bericht en drink ondertussen een wijntje van deze knappe verschijning.

Na ruim 3 kwartier krijg ik een berichtje van Chantal dat ze het niet gaat redden. Blijkbaar kijkt de knappe verschijning met me mee.

"Dat is toch niet zo erg? Dan kan ik je eindelijk vragen om met me te dansen!"

Ik bloos. Het is alweer heel wat jaren terug dat ik voor het laatst gedate heb of iets wat er op lijkt. Daarnaast weet ik helemaal niet of ik hier al aan toe ben. Ik probeer alle hectiek juist een beetje achter me te laten. Weer een man in mijn leven maakt dat niet makkelijker.

Als we staan te dansen vraagt hij mijn telefoon...

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je