{{ message.message }}
{{ button.text }}

30 days blogchallenge, here we go!

Omdat ik momenteel even mijn Mojo kwijt ben wat betreft schrijven en creativiteit, heb ik besloten de 30 days Blog challenge aan te gaan!

Afbeelding blog '30 days blogchallenge, here we go!'

Geïnspireerd door een leuke blog van Loes van der Leer ga ik ook de uitdaging aan. Op de één of andere manier heb ik altijd periodes waarin ik iedere dag wel iets kan schrijven of creeëren en andere periodes komt er he-le-maal niets van, zoals nu. Dus ga ik maar 'in opdracht' blogs schrijven, in de hoop dat daar nog iets leuks uitkomt!

Dit is de uitdaging:

30-Day-Blog-Challenge-NL-1-768x768_14704

Om maar meteen met de eerste te beginnen: de naam van mijn blog. 

Nu spreekt deze natuurlijk voor zich, aangezien het over de challenge gaat. Normaal schrijf ik eerst de Blog en dan komt de titel vanzelf wel in me op. Over het algemeen probeer ik altijd wel een duidelijke titel te verzinnen, die het liefst met een knipoog of korreltje zou genomen moet worden. Mijn Blogs zelf probeer ik ook vaak zo eerlijk maar luchtig mogelijk te houden, zodat het niet meteen een zwaar of deprimerend onderwerp wordt!

Ik ben benieuwd hoe de komende Blogs zullen bevallen en of het me misschien weer inspireerd tot de meer persoonlijkere Blogs.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je