{{ message.message }}
{{ button.text }}

30 Day Challenge: Drink More Water

Een vriendin liet me laatst bovenstaande foto zien.

Afbeelding blog '30 Day Challenge: Drink More Water'

Volgens de verhalen dronk deze vrouw drie liter water per dag, een hele maand lang. Wat bleek: haar huid knapte helemaal op! Daarom besloten wij vanaf vrijdag (16 januari) precies hetzelfde te doen.

We hebben allebei de app “Waterlogged” gedownload, waar je precies op kan bijhouden hoeveel flesjes/glazen water je per dag drinkt. Ook kun je aangeven wat je doel is.

Het werd al gauw moeilijk. Meestal drinken we alleen iets als we echt dorst hebben en nu moet je eigenlijk ook gewoon drinken wanneer je er misschien helemaal niet zoveel behoefte aan hebt. Ook op het kantoor van Mamaplaats vul ik mijn flesje de hele dag door bij.

Water is gezond

We zullen zien hoelang ik het ga volhouden. Het helpt wel dat ik echt een afspraak met iemand erover heb gemaakt. Anders was ik waarschijnlijk na dag 1 al gestopt ;-). Maar het belangrijkste is natuurlijk: water is gezond! Dus waarom zou ik het niet proberen en kijken hoe ver ik kom?

Drinken jullie genoeg water? Ik ben benieuwd!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je