{{ message.message }}
{{ button.text }}

30-- Dat heb ik wel verdiend.

Gedachtes op iets anders. Tijd om een avondje als van ouds te genieten.

Afbeelding blog '30-- Dat heb ik wel verdiend.' Achtergrond blur afbeelding

Ondertussen blijken andere meiden van mijn leeftijd te gaan stappen in het weekend. 

Ik denk dat ik dat maar weer eens ga doen. Aangezien ik nu alweer een aantal weken 6 soms 6,5e dag in de week werk om zoveel mogelijk mijn gedachten op andere dingen te richten (en zo snel mogelijk geld te sparen om opnieuw te beginnen.) vind ik eigenlijk dat ik dat ook wel heb verdiend!

Ik zit bij mijn moeder op haar werk als er een oud collega van haar binnenkomt. Ze gaat vanavond naar Zaandam. Ga je anders met ons mee Nik?

(In zaandam heb ik Dennis ontmoet.. ik weet het nog als de dag van gister. Hij woonde destijds tijdelijk bij een oudtante van hem. Ik weet nog dat mijn eerste indruk was; van die gozer moet ik echt niets hebben. Had ik nu maar naar mijn gevoel geluisterd.)

Herinneringen zullen overal opeens weer opduiken. En aangezien Beverwijk ondertussen is omgedoopt tot Dennis zijn nieuwe territorium. Is er nouwelijks kans dat ik hem in Zaandam tegen het lijf loop. Daarnaast werk ik in de zaan en kom ik daar altijd bekende en oud collega's tegen. Ach wat the heck! Let's party!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je