{{ message.message }}
{{ button.text }}

3 redenen om een mooie dames horloge aan te schaffen

Afbeelding blog '3 redenen om een mooie dames horloge aan te schaffen'

Een horloge is méér dan alleen een handig accessoire om de tijd af te lezen. Het is een accessoire om je unieke persoonlijkheid mee te laten zien. Het kan je stoere, sportieve, zakelijke, vrouwelijke of mannelijke kant benadrukken. Voor sommige mensen is het zelfs een statussymbool. In dit artikel bespreken we de drie meest gehoorde redenen waarom mensen een horloge dragen en helpen we je op weg bij het maken van een keuze over welke horloge wat voor jou is.

Hoe kies ik de juiste horloge die bij mij past

Horloges heb je in allerlei vormen, maten en stijlen. Wat voor horloge past bij jou of ben je naar opzoek? Wat voor soort ‘kast’ wil je, denk aan vierkant, rechthoekig, ovaal of rond. Dan komt het volgende aspect waarover je een keuze moet maken bij de aanschaf van een horloge: de horlogeband. Kies je voor staal, goud, kunstof, leer en in welke kleur? En denk ook aan of je een voorkeur hebt voor de kleur van de wijzerplaat of de wijzers zelf. Bedenk voor de aanschaf van een horloge ook even na over wanneer je de horloge om gaat doen. Is dat doordeweeks tijdens je werk, in je vrije tijd of alleen in het weekend of tijdens het sporten bijvoorbeeld.

1. Uiting van stijl en persoonlijkheid

Een mooie horloge kaan echt een eye-catcher zijn die opvalt als iemand jou ziet. Daarentegen kun je ook een horloge kiezen die niet super erg opvalt, maar die wel mooi bij je kledingstijl past. Maak je outfit compleet als je een avondje uit gaat en kies een horloge waar je trots op bent. Dames horloges zijn over het algemeen wat decoratiever en kunnen juweelachtige elementen bevatten bijvoorbeeld. Mannen horloges zijn vaak wat stoerder, groter en vaker van staal.

2. Functionaliteit en Smart watches

Een hrologe moet niet alleen mooi zijn, hij moet ook functioneel zijn vinden de meeste mensen. Kortom je moet eenvoudig de tijd kunnen aflezen. Tegenwoordig worden er echter steeds meer eisen gesteld aan een horloge en is het echt een kleine intelligente computer om je pols. Een populaire dames horloge is de garmin vivomove die zowel stylish als sportief is. Het voordeel is dus dat je deze om kunt hebben op kantoor, maar ook tijdens het sporten. Dit model heeft een smart display waarom je inkomende berichten kunt lezen én je hartslag kunt monitoren en aflezen. Het unieke van dit horloge is dat de wijzers analoge wijzers heeft, maar toch een smartwatch is die goed past bij een druk leven. 

3. Tijdsbesef en gemak

Laten we niet vergeten dat de basis van een horloge is dat het je de tijd geeft op een snelle eenvoudige wijze. Je draait je pols en je weet hoe laat het is. Ideaal als je veel in meetings zit, of wanneer je niet altijd maar je smartphone wilt pakken. Een fijne horloge maakt het ontzettend makkelijk om snel de tijd te weten.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je