{{ message.message }}
{{ button.text }}

#3 Je bent meer dan welkom, ons cadeautje

Nu het allemaal een plek heeft gekregen ben ik helemaal om! Deze kleine is meer dan welkom.

Afbeelding blog '#3 Je bent meer dan welkom, ons cadeautje' Achtergrond blur afbeelding

Hoe onverwacht deze zwangerschap ook was, ik ben weer mega trots!

Trots dat mijn buikje weer groeit, trots dat ik weer zo'n mooi wonder mag ontwikkelen in mijn buik.. Inmiddels hebben we de termijnecho ook gehad voor we op vakantie gingen. Ik was een week minder ver dan ik dacht, maar ja, mijn eigen cyclus was dan ook altijd 35-37 dagen en nu rekende ik natuurlijk vanuit mijn pilcyclus.. Kan dus zeker kloppen.

Vandaag een drukke, gezellige dag gehad (Op vakantie) en onze oudste besloot bij een boottochtje spontaan om zijn knuffel en speen (waar hij eigenlijk niet zonder kan) overboord te gooien. We gaan nu dus testen of hij zonder kan slapen. Natuurlijk heeft deze mama aan alles gedacht en heeft ze wel reserve bij zich ;-) in case of emergency...... 

De jongste morgen jarig, hij word 1 jaar, dus dat wordt feestvieren natuurlijk ook gewoon in Italië doen we dat! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je